Αρτέμης Σώρρας: Δεκάδες τασάκια στο κρησφύγετο του! Εικόνες από το εσωτερικό του... (Βίντεο)

Τελικά τα τσιγάρα όντως τον πρόδωσαν!

Αρτέμης Σώρρας: Δεκάδες τασάκια στο κρησφύγετο του! Εικόνες από το εσωτερικό του... (Βίντεο)

Τα ίχνη του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» βρήκαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής μέσα σε υπόγειο στην οδό Μενάνδρου.

Το τελευταίο διάστημα, στελέχη της υπηρεσίας συνέδραμαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του Σώρρα και είχαν θέσει υπό επιτήρηση τα μέλη του στενού πυρήνα της οργάνωσης! Διαβάστε παρακάτω....

Ανάμεσα στα πρόσωπα – στόχους ήταν και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος της οδού Μενάνδρου στον Άλιμο, όπου τελικά εντοπίστηκε το Σάββατο ο φυγόδικος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις». Όπως προέκυψε το εν λόγω άτομο πήγαινε κάθε τρεις ημέρες στο σπίτι – κρησφύγετο μεταφέροντας προμήθειες, όπως τρόφιμα και τσιγάρα.

Δείτε ακόμη: Τραγικός επίλογος για τον 19χρονο! 'Έσβησε" μετά το τροχαίο!


Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την επιχείρηση του Σαββάτου τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής που επιτηρούσαν τις κινήσεις του διαπίστωσαν ότι αγόρασε έξι πακέτα τσιγάρα -μάρκας «Καρέλια» σε λευκή κασετίνα- και είδη πρώτης ανάγκης και μετέβη στο διαμέρισμα της οδού Μενάνδρου. Ο Αρτέμης Σώρρας μπορεί να παρακολουθούνταν από περίπου 20 άτομα αλλά τελικά όντως προδόθηκε από τα αγαπημένα του τσιγάρα! Μέσα στο κρησφύγετο του θα δείτε δεκάδες τασάκια αλλά και αρκετά πακέτα τσιγάρα και καπνού! Ο ίδιος μάλιστα είχε μαζί του και την αγαπημένη του καρέκλα ενώ την ώρα που έκαναν έφοδο οι Αρχές έπινε.... καφέ! Δείτε το σχετικό βίντεο: