Ξάνθη: Θρίλερ με την υπόθεση της 55χρονης που βρέθηκε πνιγμένη! Νέα δεδομένα στο φως της δημοσιότητας!

Την ανατροπή στη μυστηριώδη υπόθεση έφερε ερασιτεχνικό βίντεο!

Ξάνθη: Θρίλερ με την υπόθεση της 55χρονης που βρέθηκε πνιγμένη! Νέα δεδομένα στο φως της δημοσιότητας!

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση της 55χρονης μητέρας Μαρίας Χαλιαμακίδου η οποία τον περασμένο Φεβρουάριο βρέθηκε πνιγμένη στην παραλία των Αβδήρων, στη Ξάνθη.

Την ανατροπή στη μυστηριώδη υπόθεση έφερε ερασιτεχνικό βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία στο οποίο φαίνεται το σημείο που η άτυχη γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητό της στο Πόρτο Λάγος, έξω από ένα σπίτι. Σύμφωνα με όσους έχουν δει το βίντεο η άτυχη Μαρία κλείδωσε βιαστικά το αυτοκίνητό της και άρχισε να τρέχει προς την Εθνική Οδό. Διαβάστε παρακάτω...

Όταν έφτασε στην άκρη του δρόμου σταμάτησε, έλεγξε την κίνηση και πέρασε απέναντι τρέχοντας προς την κατεύθυνση της Ξάνθης.

Δείτε ακόμη: Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό: Στάση εργασίας σήμερα στα λεωφορεία!

Ο άνθρωπος που έδωσε το βίντεο στην αστυνομία ισχυρίστηκε ότι άκουσε κόρνα αυτοκινήτου, σαν κάποιος να έδινε σήμα στην άτυχη Μαρία να τον πλησιάσει με τον ίδιο να περιγράφει τον οδηγό του ΙΧ ως έναν ώριμο άντρα.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούν αν η άτυχη γυναίκα είχε ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις με τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο είχε χωρίσει καιρό πριν βρεθεί πνιγμένη.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της 55χρονης, ο πρώην σύντροφος της άτυχης Μαρίας επικοινώνησε με τους γιους της και τους ανέφερε πως η τελευταία φορά που μίλησε με τη μητέρα τους ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο και ότι ο ίδιος για προσωπικούς του λόγους είχε φύγει από τη Ξάνθη.

Το γεγονός ότι η 55χρονη γυναίκα άφησε την τσάντα της με χρήματα μέσα στο αυτοκίνητο , κάνει τους συγγενείς να πιστεύουν ότι η Μαρία είχε σκοπό να πάει κάπου γρήγορα και να επιστρέψει.

Οι γιοι της άτυχης Μαρίας εξακολουθούν να αδυνατούν να πιστέψουν πως η μητέρα τους έβαλε τέλος στη ζωή της με αυτό τον τραγικό τρόπο και επί τέσσερις μήνες τώρα προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος. Ο προβληματισμός τους πηγάζει από το γεγονός ότι τα κλειδιά του αυτοκινήτου της μητέρας τους εντοπίστηκαν κρυμμένα σε χόρτα, λίγα μέτρα από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα της και μάλιστα 1,5 μήνα μετά το τραγικό συμβάν.

«Δεν πιστεύω πως η μητέρα μου έφυγε μόνη της. Ίσως κάποιος να την έφερε σε εκείνο το σημείο που βρέθηκε πνιγμένη και να την πέταξε» λέει ο γιος της.

Δείτε ακόμη: Ραγδαίες εξελίξεις με τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης!

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν κολλάνε στην υπόθεση. Ίσως να είχε κάποιο ραντεβού στο σημείο. Αυτός ή αυτοί που συνάντησε την πήγαν στον Άι Γιάννη, τη σκότωσαν και την έριξαν στην θάλασσα; Τίποτα δεν αποκλείω, εκτός από το να έπεσε μόνη της στο νερό. Δεν υπάρχει περίπτωση, φοβόταν πολύ τη θάλασσα, η μητέρα μου. Από την μέρα που εξαφανίστηκε αρχίσαμε να αγωνιούμε γιατί δεν απαντούσε στις συνεχείς κλήσεις μας. Στα γενέθλια των παιδιών μου απορήσαμε που δεν φάνηκε να τους ευχηθεί. Όσο αργούσε να εμφανιστεί, δεν ήθελα να σκεφτώ κάτι κακό κι έλεγα μέσα μου πως θα θέλει να μας κάνει έκπληξη. Όταν καταλάβαμε πως έλειπε και το αυτοκίνητο της, τότε αποφασίσαμε να ανοίξουμε το σπίτι της» καταλήγει ο γιος της.

Ο προϊστάμενος τη Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας αναφέρει πως υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση που χρήζουν περαιτέρω διερεύνηση.

«Θεωρώ πως στην ιατροδικαστική έκθεση δεν εξηγείται επαρκώς πως οι δύο μώλωπες στο κεφάλι προκλήθηκαν από βράχια και όχι από κάποια άλλη επιφάνεια. Επίσης αναφέρεται πως το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση σαπωνοποίησης κάτι που είναι αδύνατον να συνέβη εντός θαλασσινού νερού μέσα σε τέσσερις μόλις μέρες. Σίγουρα υπάρχουν ερωτήματα που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης, όπως για παράδειγμα για ποιο λόγο δεν υπήρξαν τραύματα και σε άλλο μέρος του σώματος της. Δεν παρατηρήθηκαν κατάγματα που επίσης θα δικαιολογούνταν από πτώση σε βράχια. Απορία επίσης προκαλεί το γεγονός πως το μπουφάν της βρέθηκε εκτός του σώματός της. Έρευνα στα νύχια για DNA δεν αναφέρεται και το νερό που υπήρχε στο στομάχι της, δεν διευκρινίζεται αν ήταν γλυκό ή αλμυρό. Εάν ήταν αλμυρό, σημαίνει ότι όταν έπεσε στη θάλασσα ήταν ζωντανή», είπε ο κ . Ηλίας Μπογιόκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έσπρωξε» στο κενό την κούκλα 22χρονη φοιτήτρια!

Στην περιοχή Άβδηρα υπάρχει ένα χωμάτινο δρομάκι που οδηγεί στην παραλία. Σε όλη τη διαδρομή τα νερά είναι ρηχά και στο βυθό υπάρχουν βράχια. Σύμφωνα με τους συγγενείς της, αν η Μαρία έπεσε στη θάλασσα από εκείνο το σημείο, θα έπρεπε να διανύσει τη συγκεκριμένη διαδρομή από το Πόρτο Λάγος που βρέθηκε το αυτοκίνητο της, με τα πόδια.

Το μπουφάν που φορούσε όταν χάθηκε, δεν βρέθηκε πάνω της αλλά σε απόσταση πέντε μέτρων και σε αντίθετη κατεύθυνση από τη σορό. Στην τσέπη του ρούχου υπήρχαν τα κλειδιά της δουλειάς της. Τα δεύτερα κλειδιά της βρέθηκαν κοντά σε ένα εκκλησάκι σε μεγάλη απόσταση.

Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε παρκαρισμένο και κλειδωμένο 18χλμ μακριά από το σημείο που βρέθηκε πνιγμένη η 55χρονη μητέρα ενώ λίγες ώρες πριν είχε κάνει ανάληψη τριακοσίων ευρώ.

Η οικογένεια της Μαρίας Χαλιαμακίδου κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων στον Εισαγγελέα Ξάνθης.

Πηγή: protothema.gr