Αποκάλυψη βόμβα από τον δικηγόρο της Λαγούδη: "Σ' αυτόν ανήκει το σπίτι που βρέθηκε το στίγμα από το κινητό!"

Αποκάλυψη βόμβα από τον δικηγόρο της Λαγούδη:

Άλυτο μυστήριο παραμένει γύρω από το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη!

Αποκαλυπτικός ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, φέρνοντας στο «φως» νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση. Διαβάστε παρακατω...

Συγκεκριμένα μιλώντας στο STAR αποκάλυψ πως εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 44χρονης, το οποίο αναζητούσαν όλο αυτό το καιρό στη λίμνη, όπου είχε βρεθεί νεκρή.

Δείτε ακόμη: Φως στο Τούνελ: Το θρίλερ που συγκλονίζει τη Νικολούλη! Μια εξαφάνιση αποκάλυψε άλλες τέσσερις στην ίδια περιοχή…

«Ενδιαφέρθηκαν Έλληνες από την Αμερική, οι οποίοι δούλευαν στο FBI, ζητήσαμε τη βοήθειά τους και την ενίσχυσή τους δύο μήνες μετά το θάνατο της Ειρήνης κι εκείνοι εντόπισαν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Ειρήνης σε συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντάς μας οδό και αριθμό. Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε μια παραλίμνια πόλη, κάτι που δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς», ανέφερε ο κ. Ταουξής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε ο ίδιος αναρωτήθηκαν πώς γίνεται το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη να εκπέμπει από το συγκεκριμένο σημείο.

«Μάθαμε τη διεύθυνση, στείλαμε ντετέκτιβ και όταν μάθαμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μείναμε άφωνοι», είπε ο κ. Ταουξής.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη σημείωσε ότι ακόμα αναρωτιούνται πώς αυτή η γυναίκα που έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της, δεν άφησε ένα σημείωμα και δεν αποχαιρέτησε τα παιδιά της, αλλά το μόνο της μέλημα ήταν να εξαφανίσει το κινητό της τηλέφωνο.

Δείτε ακόμη: Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Παντελή Δουρουντάκη! Προφυλακιστέος ο ένας αδερφός μετά την απολογία του!

Το στίγμα του κινητού βρέθηκε ένα μήνα μετά από το θάνατο της Ειρήνης. Το ζήτημα αυτό διερευνάται από τις αρχές και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν εξελίξεις επί του θέματος.

Όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις έρευνες αναζητούσαν το κινητό της Ειρήνης στη λίμνη Τριχωνίδα.

«Μας ενημέρωσαν λοιπόν από το FBI ότι το κινητό είναι κλειστό και εντοπίζουν το στίγμα του σε μια επαρχιακή κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας και μας έδωσαν τη διεύθυνση. Όταν πήγαμε και εντοπίσαμε το σπίτι πέσαμε ξεροί γιατί ανήκει σε άτομο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέεται με την υπόθεση, αλλά εμείς αγνοούσαμε την ύπαρξή του», είπε ο κ. Ταουξής.

Το συγκεκριμένο σπίτι μάλιστα βρίσκεται μετά τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση, καθώς την περίοδο της εξαφάνισης της Λαγούδη, πρόσωπο που συνδέεται με την υπόθεση είχε μετακινηθεί μεταξύ Ρίου – Αντιρρίου.