Μανώλης Σοροπίδης: Αλλάζει και πάλι την θέση του! «Δεν σκότωσα εγώ τη Δώρα Ζέμπερη» (βίντεο)

Δύο μέρες πριν την δίκη!

Μανώλης Σοροπίδης: Αλλάζει και πάλι την θέση του! «Δεν σκότωσα εγώ τη Δώρα Ζέμπερη» (βίντεο)

Δεν είμαι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, ισχυρίζεται αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο κατηγορούμενος Μανώλης Σοροπίδης δυο ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Η κοπέλα από εμένα έφυγε και ήταν μία χαρά. Δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να έπεσε κάτω. Και να έπαθε αυτό που έπαθε. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Έχω ζητήσει την τιμωρία αυτουνού και το γενετικό υλικό που δείχνει ότι ο τελευταίος που ήρθε σε επαφή με την κοπέλα είναι και αυτός που της έδωσε τα χτυπήματα και από εκεί και πέρα πρέπει να τα βρουν». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έκτακτο: Αποφυλακίζεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος

«Δεν είμαι εγώ. Ζητώ συγνώμη αλλά δεν είμαι εγώ ..Αλλά αναγκάστηκα στην αρχή να φερθώ έτσι γιατί έπρεπε να σιγουρέψω το κορίτσι μου. Για να μην έχουμε και άλλο θύμα».

Στην αρχή ομολόγησε ότι τη σκότωσε με 14 μαχαιριές. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι στο άγριο φονικό της άτυχης εφοριακού υπήρχε και δεύτερο άτομο. Τώρα ο καθ’ ομολογίαν δράστης της Δώρας Ζέμπερη υποστηρίζει ότι δεν τη σκότωσε εκείνος τον περασμένο Οκτώβριο στο δεύτερο νεκροταφείο. Τρεις διαφορετικές εκδοχές μέσα σε 9 μήνες.

«Βεβαίως ζητάω συγνώμη γιατί εγώ είμαι αυτός που έκανα την αρχή Και τη συγγνώμη μου και τη μετάνοιά μου. Τα πάντα. Θα άλλαζα να μην τους φοβόμουν τόσο πολύ με είχαν απειλήσει με το κορίτσι το δικό μου για να πάρω οπωσδήποτε την τσάντα, αλλά από την κατάληξη φαίνεται ότι θα έβρισκαν κάποιον άλλον ίσως κάποιο άλλο χρονικό διάστημα και θα το έκαναν αυτό που ήθελαν στην κοπέλα γιατί ίσως η κοπέλα να είχε βρει ποιος ξέρει τι και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το έχουν κάνει αυτό το πράγμα».

- Φοβάστε την Τετάρτη στο δικαστήριο την οργή των συγγενών; Της μάνας της; Του πατέρα της;
«Αφού νομίζουν ότι εγώ έχω κάνει το κακό στο κορίτσι τους. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα σε διαφορετική ηλικία αυτό το κορίτσι θα ήταν κόρη μου. Είναι δυνατόν εγώ να κάνω κακό στην κόρη μου;

Δείτε ακόμη: «Πήρε το τηγάνι και με σοδόμισε»! Στο νοσοκομείο καλλονή μετά την επίθεση συντρόφου της!

Για ποιο λόγο να το κάνω; Δεν μου έκανε τίποτα εμένα το κορίτσι αυτό. Δεν με ενόχλησε σε τίποτα. Αλλά και να με ενοχλούσε θα σκότωνα μία κοπέλα που είναι κόρη μου; Που μπορούσε να είναι κόρη μου;
Πολύ άσχημα από τη μία μεριά αλλά και από την άλλη αισθάνομαι και λίγο ξαλαφρωμένος γιατί τουλάχιστον έχει μάθει ο κόσμος την αλήθεια τι έχει πραγματικά συμβεί».

«Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα τα όσα λέει ο Σοροπίδης»
«Το να λες από το να αποδεικνύεις απέχει πάρα πολύ. Ας μας το αποδείξει. Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα όσα λέει», επισημαίνει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

«Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν έρευνα για το 2ο DNA»
Στη δίκη της Τετάρτης ο Μανώλης Σοροπίδης θα ζητήσει μέσω του δικηγόρου του αναβολή για να ταυτοποιηθεί το ορφανό dna που βρέθηκε στο σώμα και τα ρούχα της κοπέλας. Ο ανακριτής πάντως δεν είχε βρει στοιχεία ούτε καν ενδείξεις ότι υπήρχε και δεύτερο άτομο στη δολοφονία της.

- Είσαι έτοιμος να δικαστείς την Τέταρτη;

«Είμαι έτοιμος να δικαστώ και θα δικαστώ και έχω ζητήσει και την τιμωρία μου».

- Όσο αυστηρή και να είναι θα τη δεχτείς;

«‘Οποια και να είναι αυτή. Αρκεί να ικανοποιηθεί η κοινή γνώμη και η οικογένεια. Και από εκεί και πέρα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν έρευνα και να βρουν και το γενετικό υλικό και να το ταυτίσουνε να μειώσουνε την ποινή μου, να φύγει η ρετσινιά του δολοφόνου από πάνω γιατί με καμία κυβέρνηση εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο».

Δείτε το απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star:

Πηγή: Star.gr