Η μαρτυρία που ανατρέπει τα στοιχεία! Αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου! (βίντεο)

Όσα είπε ο φίλος του!

Η μαρτυρία που ανατρέπει τα στοιχεία! Αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου! (βίντεο)

Αποκαλύψεις σχετικά με την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου!

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε μιλάει αποκλειστικά στην Κατερίνα Ρίστα και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και φέρνει στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση θρίλερ. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Ήταν όλοι εκεί! Συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς..."είπαν" τελευταίο "αντίο" στην Τζέσυ Παπουτσή!

«Έκατσα λίγο έξω, περίμενα να κατέβει και ο τελευταίος επιβάτης. Το τηλέφωνό του διαρκώς κλειστό. Πήγα και ειδοποίησα στο καράβι και έπειτα ειδοποιήσαμε το Λιμενικό, αφού δεν είδαμε κάτι», είπε αποκλειστικά στο Star o φίλος και συνεπιβάτης του αγνοούμενου φαντάρου. Ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις Αρχές για την εξαφάνιση και τον είδε στο κατάστρωμα λίγο πριν εξαφανιστεί.

«Ήμασταν στο κατάστρωμα. Τον άφησα να κάτσει και να τελειώσει το τσιγάρο του. Και μπήκα εγώ μέσα. Κάποια στιγμή πήγα για ύπνο. Μετά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί..... κατά τις 01:30 με 02:00.», είπε ο Νίκος Αδάμ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μια νέα μαρτυρία όμως ανατρέπει τα στοιχεία και υποστηρίζει ότι είδε τον 23χρονο ζωντανό αρκετή ώρα αφότου είχε καταγραφεί το τελευταίο στίγμα από το κινητό του.

«Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα και είπε ότι ήταν κάποιοι τσιγγάνοι και μια κοπέλα στην παρέα και ότι είχαν ψιλοτσακωθεί, αλλά δεν ξέρω γιατί το κινητό του σταμάτησε στις 02:30 οπότε... εκείνος ανέφερε ότι ήταν στις 03:30», είπε ο φίλος του φαντάρου!

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star