Αγνώριστος ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη στα δικαστήρια! (photos+video)

Με μουστάκι και μακρύ μαλλί!

Αγνώριστος ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη στα δικαστήρια! (photos+video)

Άλλος άνθρωπος εμφανίστηκε στα δικαστήρια Ευελπίδων ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, όπου σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση!

Ο φερόμενος ως δράστης εμφανίστηκε με μουστάκι και μακρύ μαλλί, παρόλα αυτά δεν γλίτωσε από το λιντσάρισμα! Διαβάστε παρακάτω...

Ένταση επικράτησε έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας τη στιγμή που οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 58χρονο Εμμανουήλ Σοροπίδη, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο, τον περασμένο Οκτώβριο.

Δείτε ακόμη: Αναβιώνει σήμερα στο δικαστήριο η δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη!

Στη θέα του Σοροπίδη, ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού ξέσπασε και κινήθηκε απειλητικά κατά του 58χρονου φωνάζοντας «αλήτη, φέρε πίσω το παιδί μου».

Χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών που μετέφεραν τον Σοροπίδη στο δικαστήριο προκειμένου η κατάσταση να μην ξεφύγει με τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη να φωνάζει «αφήστε με, αφήστε με» ενώ έβριζε τον 58χρονο.

Ο 58χρονος, αρχικά είχε ομολογήσει ότι δολοφόνησε τη νεαρή γυναίκα, στη συνέχεια όμως σε συμπληρωματική απολογία του στις ανακριτικές αρχές ανακάλεσε, επιχειρώντας να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί περίπου 10 ημέρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του και σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η νεαρή γυναίκα είχε δεχθεί 14 μαχαιριές με τον κατηγορούμενο Εμ. Σοροπίδη να υποστηρίζει αρχικά στις αρχές πως είχε πάει στο νεκροταφείο για να κλέψει και πως εκεί είδε τυχαία την κοπέλα, την πλησίασε και με μαχαίρι την απείλησε να του δώσει την τσάντα της. Η 32χρονη, σύμφωνα με τον ίδιο, αντέδρασε και δεν άφηνε την τσάντα της και τότε εκείνος την χτύπησε με το μαχαίρι αρκετές φορές!

Πηγή video: protothema.gr