"Πριν δολοφονηθεί ήρθε και μου είπε..." - Κατάθεση βόμβα του αδελφού της Δώρας Ζέμπερη που ανατρέπει τα δεδομένα!

Ήξερε ότι θα δολοφονηθεί το θύμα;

Σε τεταμένο κλίμα διεξάγεται η δίκη του για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, με τους συγγενείς της 32χρονης εφοριακού να επιτίθενται στον κατηγορούμενο και να εκτοξεύουν εναντίον του κατάρες.

«Πήρα τον μεγαλύτερο πόνο από το κάθαρμα που κάθεται πίσω μου. Θέλω να μου πει γιατί σκότωσε το παιδί μου. Και 10 φορές ισόβια να του βάλετε είναι λίγο. Δεν πιστεύω ότι σκότωσε το παιδί για πέντε ευρώ κι ένα κινητό. Να τα έπαιρνε από έμενα, να του δώσω ό,τι έχω και δεν έχω», είπε η μητέρα της άτυχης Δώρας και πρόσθεσε: Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν είχε δικαίωμα να την σκοτώσει. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Αν βγει έξω θα σκοτώσει κι άλλα παιδιά. Δεν ήξερα ότι μένει δίπλα μας αυτό το κτήνος. Γείτονες μου είπαν ότι πέρναγε από το σπίτι μας με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Θέλω να μάθω την αλήθεια και αν υπάρχουν και άλλοι που εμπλέκονται. Θέλω να τον πιάσω και να τον σκοτώσω, να τον πληρώσω με το ίδιο νόμισμα».

Δείτε ακόμη: «Φονιά να πεθάνεις»: Η οργή της μάνας της Δώρας Ζέμπερη όταν αντίκρισε τον δολοφόνο της κόρης της!

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας πάλι κατέθεσε ότι ο Σοροπίδης γνώριζε πολύ καλά πού τη χτυπούσε για να την σκοτώσει.

Αδελφός Δώρας Ζέμπερη: «Της είχαν επιτεθεί άγνωστοι με μια μηχανή»
Ο αδελφός πάλι της Δώρας υποστήριξε ότι η 32χρονη κοπέλα κάτι φοβόταν, προσθέτοντας ότι μια μέρα πριν τη δολοφονία της, είχε πάει στο δωμάτιό του και του είχε πει ότι έχει αφήσει λίγα χρήματα μέσα σε ένα βιβλίο.

«Ήρθε στο δωμάτιό μου και μου είπε: “Μέσα στο βιβλίο της κοινωνιολογίας έχω αφήσει λίγα χρήματα και τους κωδικούς του κινητού μου”. Τη ρώτησα “γιατί μου το λες αυτό;” και μου απάντησε “αυτό που σου λέω”», είπε ο αδελφός της Δώρας.

Δείτε ακόμη: Σοκ στη Ρόδο! Αυτοκτόνησε πάνω από τον τάφο της συντρόφου του!

Σημείωσε μάλιστα ότι την ίδια μέρα μια μηχανή με έναν μαυροντυμένο που φορούσε κράνος, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, κοντά στο νεκροταφείο και πήγε να πατήσει τη Δώρα και την αδελφή της. Ένα παρόμοιο σκηνικό επίσης είχε γίνει και ένα μήνα πριν από τη δολοφονία της.

«Ποτέ δε μου είχε πει ότι δεχόταν απειλές από τη δουλειά της είχε μόνο φοβίες να τα πάει καλά. Είχε πάει και σε ψυχίατρο γιατί δεν αισθανόταν καλά και της είχε γράψει αγωγή», είπε ο αδελφός της Δώρας, ο οποίος όταν τελείωσε την κατάθεσή του επιτέθηκε στον Σοροπίδη, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η δίκη.

Η αδελφή της 32χρονης τέλος υποστήριξε ότι η Δώρα δεν ήταν καλά.

«Είχε λάβει μήνυμα από άγνωστο αριθμό να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο. Δεν ήθελε να βγαίνει έξω. Είχε προβλήματα με τη δουλειά και ένιωθε άγχος. Η αδελφή μου δεν έπινε χάπια, όμως εκείνη τη μέρα ίσως πήρε. Βίωνε έναν χωρισμό, τον θάνατο του φίλου της, δεν ήταν χαρούμενη», είπε.

Πηγή: star.gr