Ταϊλάνδη: Συνεχίζεται το θρίλερ! Αρκετά αδυνατισμένος ο προπονητής: Δίνει το φαγητό του στα παιδιά!

Ήρωας ή υπεύθυνος για την περιπέτεια;

Ταϊλάνδη: Συνεχίζεται το θρίλερ! Αρκετά αδυνατισμένος ο προπονητής: Δίνει το φαγητό του στα παιδιά!

Για κάποιους ο Ekapol Chanthawong, ο 25χρονος προπονητής που είναι εγκλωβισμένος μαζί με τα παιδιά στα σπήλαια στην Ταϊλάνδη είναι ο υπεύθυνος της τεράστιας αυτής περιπέτειας, την οποία παρακολουθεί όλος ο πλανήτης.

Για άλλους όμως αντιμετωπίζεται ως ένας ήρωας, καθώς με τη στάση του και τον διαλογισμό που κάνει βοηθάει τα παιδιά να μείνουν δυνατά, ψύχραιμα και αισιόδοξα. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, το ένα δεν αναιρεί το άλλο πλέον... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θλίψη πόνο και τραγικά ερωτήματα στην υπόθεση αυτοκτονίας του 15 χρόνου στον Άλιμο από bulling. Για νέα υπόθεση Γιακουμάκη μιλάει η αστυνομία

Σύμφωνα με όσα έγιναν σήμερα γνωστά, ο Ekapol είναι από τους πιο αδύναμους της ομάδας. Και αυτό γιατί τις ημέρες πριν φτάσουν στη σπηλιά οι διασώστες είχε δώσει το μερίδιο από το φαγητό του στα παιδιά. Το ίδιο είχε κάνει και με το νερό.

Τις πολύ δύσκολες ημέρες που οι εγκλωβισμένοι ήταν απολύτως μόνοι τους, ο Ekapol μάθαινε στα παιδιά την τέχνη του διαλογισμού αλλά και τρόπους να διατηρούν την ενέργειά τους, όπως αποκάλυψαν άνθρωποι που συμμετέχουν στην επιχείρηση.

Οι φίλοι του πάντως έχουν δηλώσει στα media ότι έχει δώσει την ψυχή του σε αυτή την ομάδα και ότι αγαπάει τα παιδιά, τα οποία είναι φτωχόπαιδα σαν τον ίδιο άλλωστε, περισσότερο από τον εαυτό του.