Εξελίξεις στην υπόθεση αυτοκτονίας του 15χρονου στον Άλιμο - Τι είπε ο πατέρας στην αστυνομία

Εξελίξεις στην υπόθεση αυτοκτονίας του 15χρονου στον Άλιμο - Τι είπε ο πατέρας στην αστυνομία

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του νεαρού 15 χρόνου κατέθεσε στην Αστυνομία λίγες ώρες μετά την αυτοκτονία του παιδιού του.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων μπροστά στον τραγικό πατέρα προσπάθησαν με διακριτικότητα να μάθουν αν γνώριζε κάτι ο άνθρωπος για την υπόθεση του σχολικού εκφοβισμού το bullying που γινόταν στο παιδί του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θλίψη πόνο και τραγικά ερωτήματα στην υπόθεση αυτοκτονίας του 15 χρόνου στον Άλιμο από bullying. Για νέα υπόθεση Γιακουμάκη μιλάει η αστυνομία

Ο άτυχος πατέρας απάντησε ότι δεν γνώριζε τίποτα ούτε είχε ενημερωθεί από το παιδί του για κάτι τέτοιο.

ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ

Εντωμεταξύ η διεύθυνση ανηλίκων της ελληνικής αστυνομίας εξετάζει πλέον εξονυχιστικά το κινητο τηλέφωνο του νεαρού προκειμένου να εντοπίσει περίεργα μηνύματα από πιθανούς δράστες εκφοβισμού.

Θλίψη πόνο και τραγικά ερωτήματα στην υπόθεση αυτοκτονίας του 15 χρόνου στον Άλιμο από bulling. Για νέα υπόθεση Γιακουμάκη μιλάει η αστυνομία.

Μια τραγική ιστορία που φέρνει μνήμες από την υπόθεση Γιακουμάκη στα Ιωάννινα, διαδραματίστηκε στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη.

Ένας 15χρονος μαθητής βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, λίγο αφότου επέστρεψε από πάρτι.

Θρήνο αλλά και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η τραγωδία με την αυτοκτονία του αγοριού 15 ετών στην Αργυρούπολη.

Όπως όλα δείχνουν η αιτία που τον οδήγησε στην αυτοκτονία ήταν ο σχολικός εκφοβισμός (bullying) που του ασκούσαν κάποιοι συμμαθητές του.

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media είχε γράψει: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου»

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

«Μαμά, μπαμπά, αδερφέ μου, σας αγαπάω. Καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν».

Αυτό έγραφε στο σημείωμα που άφησε στους γονείς του λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο 15χρονος μαθητής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αργυρούπολη.

Στο σημείωμά του εξηγούσε στους γονείς του τι περνούσε στο σχολείο και μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, κατονόμαστε 6 συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς. Όπως ανέφερε ο ανήλικος αυτόχειρας, τα συγκεκριμένα παιδιά τού έκαναν bullying με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα.

Ο πατέρας του παιδιού είναι γνωστός στην Αργυρούπολη από τη συμμετοχή του στα κοινά.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής και στη συνέχεια η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Φυσικά επειδή το γεγονός αυτό είναι και πολύ ευαίσθητο διότι αφορά ένα ανήλικο η προσέγγιση και η έρευνα των γεγονότων από τους αστυνομικούς γίνεται με πολύ προσεκτικό τρόπο. Το ζήτημα φυσικά είναι ότι χάθηκε τόσο άδικα ένα νέο παιδί και τώρα πρωταρχικός στόχος είναι να σεβαστούμε όλοι τους δικούς του ανθρώπους που πενθούν τον τόσο πρόωρο χαμό του.