Σοκ στην Κρήτη! Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του: "Μην το πεις στη μαμά"

Σοκ στην Κρήτη! Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του:

Το κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ηρακλείου αναμένεται να περάσει την Τρίτη (10/07/2018) ένας άνδρας, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 28 χρόνια κάθειρξη για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Το κορίτσι, που σήμερα έχει ενηλικιωθεί, είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια στο δικαστήριο τη φρίκη που περνούσε στα χέρια του πατέρα της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φωτογραφία ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του 14χρονου πριν αυτοκτονήσει!

Όπως είπε χαρακτηριστικά, όταν έμεναν οι δυο τους μέσα στο σπίτι, της έλεγε ότι όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και άρχιζε να τη θωπεύει.

Σύμφωνα με την ανήλικη, σημειώθηκαν διαφορά περιστατικά ανά διαστήματα και κάθε φορά ο πατέρας «προχωρούσε ένα βήμα παραπάνω» για να λέει στη συνέχεια «συγγνώμη δε θα το ξανακάνω, μην το πεις στην μαμά», αναφέρει το Cretalive.gr.

Κατά τη διάρκεια της δίκης υπήρξε ένταση στο δικαστήριο όταν κατέθεσε η μητέρα του θύματος.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στην Αργυρούπολη: Συγκλονίζουν οι συμμαθητές του 14χρονου που αυτοκτόνησε: "Λίγο πριν γελούσε και..." (βίντεο)

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.

Το κορίτσι, κατά την πολύωρη κατάθεσή του, επέμεινε στα όσα έχει καταγγείλει αρνούμενο ότι μπορεί να υποκινήθηκε ή να επηρεάστηκε από τη μητέρα του επειδή δεν είχαν καλές σχέσεις με τον πατέρα.

Πηγή: Cretalive.gr