Εξελίξεις: Ανατροπή με τον σύντροφο της Ειρήνης Λαγούδη: Τα απειλητικά μηνύματα πριν πεθάνει!

Ραγδαίες αποκαλύψεις που ανατρέπουν τα δεδομένα!

Εξελίξεις: Ανατροπή με τον σύντροφο της Ειρήνης Λαγούδη: Τα απειλητικά μηνύματα πριν πεθάνει!

Ούτε μια ούτε δυο αλλά τέσσερις φορές έχει κληθεί από τον εισαγγελέα Αγρινίου για κατάθεση ο φερόμενος ως σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη μέσα σε διάστημα λιγότερο των 60 ημερών, όσο δηλαδή έχει και τη δικογραφία ο δικαστικός λειτουργός στα χέρια του.

Υπάρχουν κενά στην υπόθεση του θανάτου της άτυχης γυναίκας και ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τη συνάντησε. Είναι και ο άνθρωπος που δέχτηκε τα απειλητικά μηνύματα της 44χρονης λίγο πριν πεθάνει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Προσοχή: Πως αναγνωρίζεις το παιδί - νταή; Πως προστατεύεις το παιδί σου;

Το ερώτημα είναι γιατί καλείται τόσες πολλές φορές για κατάθεση δεδομένου ότι έχει δώσει άλλες τρεις καταθέσεις στην αστυνομία Σύνολο δηλαδή, επτά.

Ο εισαγγελέας δεν κλείνει την υπόθεση γιατί πρώτον περιμένει τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της αστυνομίας και δεύτερον έχει ζητήσει ο ίδιος να γίνουν κάποιες επιπλέον έρευνες και να διευκρινιστούν σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Το μυστήριο παραμένει για τον αν τελικά η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε στις 6 Ιανουαρίου στην παραλία της Μυρτιάς και από ποιους.