Αργυρούπολη: Το κρυφό ημερολόγιο του Νικόλα θα αποκαλύψει τα μυστικά του! Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας!

Αργυρούπολη: Το κρυφό ημερολόγιο του Νικόλα θα αποκαλύψει τα μυστικά του! Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας!

Το κρυφό ημερολόγιο που κρατούσε τους τελευταίους μήνες ο Νικόλας Φ. αλλά και το προφίλ του στο facebook ίσως αποκαλύψουν τι ακριβώς υπέμενε από τους "φίλους" και τους συμμαθητές του, οι οποίοι ανάγκασαν με το ανελέητο bullying το 14χρονο αγόρι να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφλάλειας, που ερεύνησαν με προσοχή του υπνοδωμάτιο του ανήλικου αυτόχειρα,ανακάλυψαν το ημερολόγιο, το οποίο φαίνεται πως είχε αρχίσει να γράφει τους τελευταίους τρεις μήνες το άτυχο παιδί και το κάνουν φύλλο και φτερό με πολλή προσοχή σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Ο 15χρονος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού δύο εβδομάδες πριν αυτοκτονήσει

Μια από τις φράσεις που ξεχώρισαν και προσπαθούν να εξακριβώσουν το νόημα της έλεγε: "Πέρασα ωραία, αλλά η κοινωνία δεν είναι ωραία".

Στο μικροσκόπιο της έρευνας έχουν μπει και οι αναρτήσεις του Νικόλα στο facebook, καθώς ορισμένες από αυτές δείχνουν την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Σε μια από αυτές, ο 14χρονος, άφηνε να εννοηθεί ότι κάποιος ή κάποιοι τον πρόδωσαν γράφοντας: "Ορισμένες φορές το να προσφέρεις σε κάποιον μια δεύτερη ευκαιρία είναι σαν να δίνεις μια επιπλέον σφαίρα για το όπλο τους, σε αυτούς που αστόχησαν την πρώτη φορά"!

Η συγκεκριμένη αναφορά δείχνει πως το παιδί είχε προσπαθήσει να συγχωρήσει αυτούς που έκαναν τη ζωή του εφιάλτη. Όμως, φαίνεται ότι παρά την καλή του θέληση το μαρτύριο του συνεχιζόταν.

Δείτε ακόμη: Φωτογραφία ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του 14χρονου πριν αυτοκτονήσει!

Τους τελευταίους μήνες ο Νικόλας είχε κλειστεί στον εαυτό του και παρότι ο ίδιος προσπαθούσε να το κρύψει, οι οικείοι του λένε ότι αυτό συνέβη έπειτα από έναν έντονο καβγά με τον κολλητό του, που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει η φιλία τους.

Όπως αναφέρει η Espresso, από τότε φαίνεται πως κάποιοι από το φιλικό και σχολικό του περιβάλλον είχαν αρχίσει να τον προσβάλλουν και να τον σχολιάζουν αρνητικά. Σε άλλη ανάρτηση του έγραψε: "Όποιος δεν έχει τα κότσια να τα πει μπροστά σου, σε σχολιάζει πίσω από την πλάτη σου".