"Σκέφτομαι να αυτοκτονήσω"! - Το μήνυμα στο κρυφό ημερολόγιο και η προανάκριση εξπρές για τον θάνατο του 14χρονου! Όλες οι εξελίξεις...

Άρχισαν οι καταθέσεις καθηγητών και φίλων του

Με τους καθηγητές του λυκείου της Αργυρούπολης και κάποιους φίλους και συμμαθητές του 14χρονου Νικόλα Φ., που έβαλε τέλος στη ζωή του μη αντέχοντας το bullying, άνοιξε ο κύκλος των καταθέσεων που παίρνουν οι αστυνομικοί.

Η προανάκριση αναμένεται να ολοκληρωθεί με γρήγορους ρυθμούς και τελευταίοι θα δώσουν κατάθεση οι έξι νεαροί τους οποίους κατόνομασε στο σημείωμα που άφησε λίγο προτού απαγχονιστεί στο δωμάτιο του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θρίλερ: "Αφήστε με να αυτοκτονήσω"! - Συγκλονίζει ο σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας Δημήτρης Ζούγκος! - Η παρέμβαση του εισαγγελέα που του έσωσε τη ζωή!

Ιδιαίτερη βαρύτητα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, δίνουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας στη μαρτυρία μιας φίλης του τραγικού παιδιού, η οποία αποκάλυψε ότι ο Νικόλας είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού σε μια πλατεία κοντά στο σπίτι του. Ο 14χρονος καθόταν σε ένα παγκάκι με φίλες του, όταν μια παρέα μαθητών του ίδιου σχολείου, που κάθοταν πιο πέρα, του ζήτησαν τον λόγο γιατί δήθεν τους κοιτούσε, και μάλιστα τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στα πόδια.

Στο μυστικό ημερολόγιο που κρατούσε τελευταία και το εξέτασαν προσεκτικά οι αστυνομικοί έγραφε μέσα στην απελπισία του: "Σκέφτομαι να αυτοκτονήσω!"

Τελικά έκανε πράξη τη σκέψη του το περασμένο Σάββατο..

Οι αστυνομικοί στηρίζουν πολλά στην άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών για το κινητό του Νικόλα και στην εξερεύνηση του υπολογιστή του που πιστεύουν ότι θα βρουν στοιχεία για την ενδοσχολική βία που φέρεται να είχε υποστεί.

Αυτό που ερευνούν είναι το τηλεφώνημα με απόκρυψη που δέχτηκε το βράδυ το Σαββάτου πριν την αυτοκτονία του.