Θάνατος φοιτητή Κάλυμνος: Γιατί ο εισαγγελέας κλείνει την υπόθεση!

Οργισμένη η οικογένεια του!

Θάνατος φοιτητή Κάλυμνος: Γιατί ο εισαγγελέας κλείνει την υπόθεση!

Ο εισαγγελέας αποδίδει το θάνατο του 21χρονου φοιτητή σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια, με την οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου να απαντά με οργή σε αυτή την εξέλιξη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του θανάτου του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου, του άτυχου φοιτητή που έχασε τη ζωή του στην Κάλυμνο και συγκλόνισε το πανελλήνιο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θρίλερ στη Κρήτη: Γυναίκα μεταφέρθηκε μαχαιρωμένη στο νοσοκομείο!


«Ζητάμε να μην κλείσουν τον φάκελο του… γιατί τον δολοφόνησαν τον Νίκο», λέει με δάκρυα στα μάτια η θεία του στο άκουσμα της είδησης ότι ο εισαγγελέας της Κω κλείνει την υπόθεση του θανάτου του φοιτητή, καθώς τον αποδίδει σε πτώση αν και ο ιατροδικαστής δεν έχει την ίδια άποψη!

«Προκαλεί οργή σε όλους μας, να μας πουν κάτι να κινηθούμε. Δεν υπάρχουν άνθρωποι να μας πουν τι έγινε πραγματικά», αναφέρει η θεία του φοιτητή στο STAR.

«Κάποιοι δε θέλουν να βγει η αλήθεια. Τι συμβαίνει, δε ζητήσαμε κάτι παράλογο», επισημαίνει ο θείος του φοιτητή αφού το πόρισμα του εισαγγελέα βγήκε 9 μήνες μετά τον θάνατο του και οι 3 ιατροδικαστές έχουν άλλες απόψεις μεταξύ τους!

Δείτε ακόμη: Καμίνι η χώρα σήμερα! Σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει κόκκινο ο υδράργυρος!


Μάλιστα, η οικογένεια του άτυχου φοιτητή καταγγέλλει ότι δεν έχουν καταθέσει άνθρωποι «κλειδιά» στην υπόθεση όπως το πλήρωμα του ελικοπτέρου, που τον έψαχνε έξι ημέρες πάνω από το νησί, στους διασώστες που πέρασαν από το σημείο και δεν τον είδαν, αλλά και στον ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη, που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Νικόλας Χατζηπαύλου είχε βίαιο και ασφυκτικό θάνατο.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία δίχως τέλος! Πνίγηκαν δύο άντρες στη Χαλκιδική!

«Τι κρύβουν; Πραγματικά έχουμε αγανακτήσει. Πού να στηριχτούμε σαν οικογένεια;», κατέληξε η θεία του φοιτητή!