Εικόνες σοκ από τα Βόρεια προάστια: "Πνίγηκαν" στο νερό! (photos+video)

Παραλίγο να θρηνήσουμε κι άλλους νεκρούς!

Εικόνες σοκ από τα Βόρεια προάστια:

Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη. Από την πύρινη κόλαση στις πλημμύρες με διαφορά τριών ημερών.

Η πολύπαθη Αττική δέχθηκε την Πέμπτη ακόμη ένα χτύπημα, καθώς σφοδρή κακοκαιρία έπληξε τα βόρεια προάστια, προκαλώντας χάος και πανικό. Διαβάστε παρακάτω....

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους παρασύροντας αυτοκίνητα, ενώ οχήματα σταθμευμένα σε υπαίθριο πάρκινγκ στην οδό Κονίτσης, πίσω από την παλιά ΗΒΗ, βυθίστηκαν στο νερό καθώς η στάθμη έφθασε το ένα μέτρο.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το υπαίθριο πάρκινγκ στο Μαρούσι όπου τα αυτοκίνητα «πνίγηκαν» στα ορμητικά νερά της βροχής.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία! Συνετρίβη αεροσκάφος - Νεκροί οι επιβαίνοντες!

Η σφοδρή καταιγίδα προκάλεσε σημαντικά προβλήματα, καθώς οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για παροχή βοήθειας σε πολίτες και αντλήσεις υδάτων, ξεπέρασαν τις 200.

Μάλιστα, οδηγοί εγκλωβίσθηκαν στα αυτοκίνητά τους και τουλάχιστον σε οκτώ περιπτώσεις απεγκλωβίσθηκαν από την Πυροσβεστική, σε Μαρούσι, Βριλήσσια και Παλλήνη.

Εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων από την ισχυρή βροχόπτωση διεκόπη για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στη γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και τον παράδρομο της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στη Νέα Ερυθραία.

Δείτε ακόμη: Κύθνος: Τεράστια πυρκαγιά κατακαίει την περιοχή!

athensmagazine.gr