Οικ. Φύτρου: Ανακοίνωση και έκκληση της τραγικής μητέρας που έχασε όλη της την οικογένεια στο Μάτι!

Τι ζητά η άτυχη γυναίκα;

Οικ. Φύτρου: Ανακοίνωση και έκκληση της τραγικής μητέρας που έχασε όλη της την οικογένεια στο Μάτι!

Η τραγωδία είναι ανείπωτη για την οικογένεια Φύτρου... Η Βαρβάρα Βουκάκη Φύτρου έχασε σε μια στιγμή την οικογένειά της στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο Μάτι Αττικής.

Πόνος, οργή και θλίψη προκαλούν τα όσα γίνονται γνωστά κάθε στιγμή που περνάει... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό: Δύο μέρες πριν την καταστροφή ο Ηλίας Ψινάκης είχε... προετοιμασίες για super χλιδάτο πάρτι! !

Ο 53χρονος σύζυγος Γρηγόρης, ο 11χρονος γιος Ανδρέας και 13χρονη κόρη Εβίτα χάθηκαν στις φλόγες. Η άτυχη μητέρα έστειλε ανακοίνωση στα ΜΜΕ με την οποία ζητά να απουσιάσουν με οποιονδήποτε τρόπο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από τον τελευταίο αποχαιρετισμό των οικείων της.

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Κόκκαλης - Μαρία Τσούτσια: Η αποκάλυψη που συγκλονίζει για την σχέση τους, 15 μέρες μετά το μοιραίο!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την Κυριακή 29.7.2018 στις 11.30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στους πολυαγαπημένους μας , Γρηγόρη, Εβίτα & Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, τραγικά θύματα στο Μάτι Αττικής.

Δείτε ακόμη: Οργή από την Αγγελική Νικολούλη! - "Τα θύματα ζητούν δικαίωση! Δολοφόνοι!"

Η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της.

Δείτε ακόμη: Ψινάκη μήπως... ξέχασες κάτι; Σε εγκαταλείπουν ένας - ένας! Ηλία ακούς;

Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της.

Εκ μέρους της οικογένειας".