Σοκ! Ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι επιχειρηματία ενώ ήταν μέσα!

Κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι επιχειρηματία ενώ ήταν μέσα με τη γυναίκα του και τα παιδιά.

Σοκ! Ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι επιχειρηματία ενώ ήταν μέσα!

Σε σοκ βρίσκεται γνωστός επιχειρηματίας αφού το πρωί άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του ενώ βρισκόταν μέσα με τη σύζυγο του και τα παιδιά του και κοιμόντουσαν!

Οι άγνωστοι κρατώντας όπλα στα χέρια, απείλησαν την οικογένεια και κατάφεραν να αποσπάσουν σημαντικό χρηματικό ποσό, όπως και χρυσαφικά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστική μαρτυρία: "Δεν έχει ξαναγίνει... Πρώτη φορά έρχονται τόσο απειλητικά! - Τι λέει ο ψαράς που δέχτηκε πυροβολισμούς από Τούρκους (βίντεο)

Ο επιχειρηματίας, όπως αναφέρει το larissanet.gr διαμένει περιφερειακά του Αμπελώνα Λάρισας ενώ η εισβολή έγινε στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας από τρια άτομα ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Δείτε ακόμη: Εύβοια: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες! Ποια χωριά εκκενώθηκαν! (φωτογραφίες & βίντεο)

Από εκείνη την ώρα διεξάγεται ανθρωποκυνηγητό – ενώ έχουν στηθεί μπλόκα σε σημεία του νομού – για τη σύλληψη των δραστών. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Λάρισας.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Το "έσκασαν" από την Ελλάδα!

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις που διαθέτει η Αστυνομία οι δράστες φαίνεται πως είναι αλλοδαποί, ενώ πέραν των τριών που εισέβαλαν στο σπίτι θεωρείται βέβαιο πως υπήρχε συνεργός ή ομάδα συνεργών ώστε να ολοκληρωθεί η διαφυγή τους.