Τραγωδία στην Ιταλία! Κατέρρευσε γέφυρα - Φόβοι για δεκάδες νεκρούς!

Κατέρρευσε γέφυρα στην Ιταλία!

Τραγωδία στην Ιταλία! Κατέρρευσε γέφυρα - Φόβοι για δεκάδες νεκρούς!

Τουλάχιστον 35 άτομα, σύμφωνα με τη Rai, σκοτώθηκαν, από την κατάρρευση της γέφυρας Morandi, έξω από τη Γένοβα, στον αυτοκινητόδρομο Α 10. Επικαλούμενη πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, η δημόσια τηλεόραση της Ιταλίας αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης καταπλακώθηκαν δέκα αυτοκίνητα και πέντε φορτηγά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σειρά αυτοκινήτων φέρεται να έπεσε από την ύψους 50 μέτρων γέφυρα Μοράντι, ενώ οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως θα υπάρχουν δεκάδες νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ραγίζει καρδιές η Νατάσα Ράγιου! Η συγκλονιστική ανάρτηση για τη Ρίκα Βαγιάνη!

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και περιπολικά έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν συντρίμμια οχημάτων, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι κάτω από τα ερείπια. Ήδη έχουν μεταφέρει ηχοεντοπιστικά μηχανήματα και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους για να συνδράμουν στις έρευνες.

Αυτόπτης μάρτυς ανέφερε στο Sky Italia ότι είδε «οκτώ με εννιά οχήματα» στη γέφυρα όταν κατέρρευσε.

Δείτε ακόμη: Στις φυλακές ανηλίκων ο 17χρονος από το Αίγιο!

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter δείχνει τις προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς των οχημάτων που έτυχε να περνούν από το συγκεκριμένο σημείο κάτω από τη γέφυρα.

iefimerida.gr