Φιλοπάππου: Στις φυλακές το... μυστικό για τον θάνατο του φοιτητή!

Τι συμβαίνει τελικά με τον θάνατο του φοιτητή στου Φιλοπάππου;

Φιλοπάππου: Στις φυλακές το... μυστικό για τον θάνατο του φοιτητή!

Τα "αρπακτικά" του Φιλοπάππου εξαιτίας των οποίων βρήκε τραγικό θάνατο ο 25χρονος φοιτητής Νίκος Μ., προσπαθούν να εντοπίσουν οι Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που έχουν ανοίξει κύκλο "φιλικών συζητήσεων" με προφυλακισμένους αλλοδαπούς οι οποίοι είχαν συλληφθεί για ληστείες σε τουρίστες και στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης.

Οι αστυνομικοί εκτυιμούν ότι οι αλλοδαποί που έχουν συλληφθεί για παρόμοιες ληστρικές επιθέσεις στη συγκεκριμένη περιοχή γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις που ίσως βοηθήσουν στις έρευνες, εάν βέβαια το θελήσουν και οι ίδιοι. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Πάνος Μουζουράκης: Η επική μαντινάδα - αφιέρωση στον Ρουβά! Επιστρέφει στο Voice;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espressο, κλιμάκια αστυνομικών της ασφάλειας "σαρώνουν" τα στέκια των αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να "ανοίξουν" τα στόματα και να δώσουν πληροφορίες για άτομα που κάνουν επιθέσεις σε ζευγαράκια και τουρίστες στην περιοχή.

Δείτε ακόμη: Τζένη Μπότση: Boho girl στην Ικαρία! Το βλέμμα που σαγήνεψε τα πλήθη...

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίστηκε και χθες η προσαγωγή ύποπτων Ρομά και αλλοδαπών τόσο από διάφορρα στέκια στο κέντρο της Αθήνας όσο και από τηνν περιοχή που σκοτώθηκε ο 25χρονος που είχε έρθει διακοπές από τη Σκοτία, όπου ταυτόχρονα σπούδαζε και εργαζόταν.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα Σάββατο 18 Αυγούστου; Τα άστρα μίλησαν!

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Espresso, χθες το πρωί κλήθηκε εκ νέου στα γραφεία του Τμήματος Αμνθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής η 23χρονη φίλη του θύματος, η οποία είναι από την Πορτογαλία και τον τελέυταίο χρόνο ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.