Απίστευτο! Ξύλο γονέων σε παιδικό πάρτι για ένα φιλί!

Τι συνέβη στο παιδικό πάρτι;

Απίστευτο! Ξύλο γονέων σε παιδικό πάρτι για ένα φιλί!

Στο νοσοκομείο έστειλε 28χρονος τον πρώην πεθερό του, μετά από καβγά που εκτυλίχθηκε μεταξύ τους ενώ οι δυο βρίσκονταν σε κοινό πάρτι στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 28χρονος μαζί με τους γονείς του, είχαν μεταβεί στην οικία της πρώην συμβίας του για να δουν το παιδί του νεαρού. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βάσεις 2018: Στην τελική ευθεία! Πότε ανακοινώνονται;

Κατά τον δεδομένο χρόνο, στην οικία της πρώην συμβίας του, πραγματοποιείτο παιδικό πάρτι για τα γενέθλια της δεύτερης κόρης (από διαφορετικό γάμο) της πρώην συμβίας του.

Σε κάποια στιγμή, ο 28χρονος πλησίασε την πρώην συμβία του για να την φιλήσει, σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Ωστόσο αυτή αντέδρασε και τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο πατέρας της.

Δείτε ακόμη: Έκτακτο: Πέθανε Κόφι Ανάν!

Ακολούθως, ο 28χρονος χτύπησε τόσο την πρώην συμβία του όσο και τον πρώην πεθερό του, αφού ο νεαρός βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

Ωστόσο, παρενέβησαν άλλο παρευρισκόμενοι και ο καβγάς έληξε ενώ ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 28χρονος έφυγε με τους γονείς του, ενώ στη συνέχεια και αφού το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, εντοπίστηκε λίγο αργότερα και φόρεσε χειροπέδες.

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα συγγραφέας: "Ένιωθα ότι η μητέρα μου με έδιωχνε και ο πατέρας μου δεν με ήθελε..." (βίντεο)

Σε έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε καθώς εντοπίστηκε με το όχημα του, διαφάνηκε ότι ήταν μεθυσμένος.

Ο νεαρός οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση του.

Πηγή: reporter.com.cy