Τάκης Κολλιαδέλης: Τα κινητά έριξαν φως στην υπόθεση! Τα πρόσωπα κλειδί πίσω από την εξαφάνιση!

Τάκης Κολλιαδέλης: Τα κινητά έριξαν φως στην υπόθεση! Τα πρόσωπα κλειδί πίσω από την εξαφάνιση!

«Υπάρχουν δύο άνθρωποι που για μας θεωρούνται ύποπτοι. Διερευνάται η ενδεχόμενη συμμετοχή τους στην εξαφάνιση του φαντάρου», δήλωσε στο «Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας του, Αθανάσιος Τάρτης.


Όπως είπε ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη, τα άτομα αυτά είναι γνωστοί του αγνοούμενου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έγκλημα Φιλοπάππου: Το νέο στοιχείο που θα ρίξει φως στην υπόθεση!

«Το μόνο που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι πως αμέσως μετά την εξαφάνιση του φαντάρου χάθηκαν τα ίχνη τους και έχουν απενεργοποιήσει τα τηλέφωνα τους . Θεωρώ πως εντός των ημερών θα έχουμε εξελίξεις γύρω από την υπόθεση», τόνισε ο κ. Τάρτης.

Ο 23χρονος φαντάρος είχε εκμυστηρευτεί στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον πως φοβόταν ότι κάποιος ήθελε να του κάνει κακό.

Δείτε ακόμη: Έγκλημα Φιλοπάππου: Οι Νο1 ύποπτοι για την δολοφονία του 25χρονου! Σε ποιους στρέφει τις έρευνες η ΕΛ.ΑΣ;

Οι Αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται .

Ο Τάκης Κολλιαδέλης 23 χρόνων, χάθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος – Πειραιάς. Ο φίλος του με τον οποίο ταξίδευαν μαζί τον είδε για τελευταία φορά στις δύο τα ξημερώματα. Ο αγνοούμενος ένα τέταρτο αργότερα, έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του και στη συνέχεια το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε. Κάμερα ασφαλείας του πλοίου τον κατέγραψε να κινείται στο χώρο του καταστρώματος στις πέντε το πρωί, μία ώρα πριν το πλοίο φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

anikolouli.gr