Νατάσσα Βαρελά: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της! Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο αδερφός της...

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Νατάσσας Βαρελά

Νατάσσα Βαρελά: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της! Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο αδερφός της...

Το τελευταίο αντίο είπαν την Τετάρτη (22/08) συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στη Νατάσσα Βαρελά, η οποία έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Στον Μητροπολιτικό Ναό των Μεγάρων μέσα σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, με οδύνη και πόνο ψυχής, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, είπαν το τελευταίο αντίο στην 33χρονη δημοσιογράφο, που έφυγε αίφνης από τη ζωή, τα ξημερώματα της Κυριακής από διάτρηση στομάχου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καύσωνας με συννεφιά για σήμερα! Αναλυτική πρόγνωση του καιρού...

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της Ελένη και ο πατέρας της Δημήτρης που αρνούνται να συνειδητοποιήσουν το ξαφνικό φευγιό της αγαπημένης τους κόρης. Το δικό του δράμα ζει και ο μικρότερος αδελφός της Γιάννης Βαρελάς, που ήρθε για την κηδεία της Νατάσσας του εκτάκτως από την Αφρική, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 23 Αυγούστου!

Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX».

Δείτε ακόμη: Άγρια δολοφονία στο Μενίδι: "Τον βρήκαν με ένα σχοινί στο λαιμό"- Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ετργαζόταν στο Νέο κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη.