Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι ληστές του Φιλοπάππου επιτίθενται σε τουρίστριες!

Σοκ!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι ληστές του Φιλοπάππου επιτίθενται σε τουρίστριες!

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τους τρεις αλλοδαπούς που συνελήφθησαν για το έγκλημα στου Φιλοπάππου που σόκαρε το Πανελλήνιο και την ίδια ώρα εγείρονται ερωτηματικά για την ελλειπή αστυνόμευση σε μια περιοχή που η εγκληματικότητα τέτοιου τύπου οργίαζε.

Οπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής σε ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, οι τρεις δράστες που επιτέθηκαν στον Νικόλα Μουστάκα και τον οδήγησαν στο θάνατο, πέντε ημέρες πριν, είχαν επιτεθεί σε δυο Γερμανίδες τουρίστριες, ακριβώς στο ίδιο σημείο και με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Διαβάστε παρακάτω...

Οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός πλησίασαν τις δύο κοπέλες που κάθονταν στην άκρη του βράχου απολαμβάνοντας τη θέα, τις έσυραν λίγο πιο μέσα και σε απόσταση 2 μέτρων από το χείλος του γκρεμού, εκτυλίχθηκε μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στη μια Γερμανίδα και στους δύο αλλοδαπούς ληστές.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: 2 Πακιστανοί και 1 Ιρακινός μέλη συμμορίας συνελήφθησαν για το έγκλημα στο Φιλοπάππου! Τους είχαν ξαναπιάσει πριν από 6 μήνες πάλι για επίθεση....

Η άλλη Γερμανίδα τη γλίτωσε, καθώς δεν κρατούσε τσάντα. Είχε όλα τα πράγματά της στην τσάντα της φίλης της. Ετσι, οι αλλοδαποί δεν ασχολήθηκαν καν μαζί της. Ωστόσο, στην κοπέλα με την τσάντα επιτέθηκαν άγρια προσπαθώντας να της αποσπάσουν την τσάντα.

Ο 17χρονος συλληφθείς ήταν εκείνος που προσπαθούσε να της αποσπάσει την τσάντα από τα χέρια. Φαίνεται μάλιστα, ότι ο ανήλικος, σε όλες τις ληστείες τέτοιου τύπου που είχε κάνει η συμμορία των αλλοδαπών, να είχε... ειδικότητα στο να αποσπά τις τσάντες από γυναίκες.

Ο 25χρονος Ιρακινός, πάλι, κρατούσε τα χέρια της κοπέλας, ενώ ο 28χρονος Πακιστανός στέκεται δίπλα, παρατηρώντας το χώρο, εκτελώντας ουσιαστικά χρέη τσιλιαδόρου.

Δείτε ακόμη: Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας του 25χρονου!- " κ. Πρωθυπουργέ..."

Η δεύτερη τουρίστρια, όση ώρα η φίλη της έδινε μάχη για να γλιτώσει την τσάντα της, σήκωσε τη φωτογραφική της μηχανή και άρχισε να φωτογραφίζει τους αλλοδαπούς, με στόχο να φοβηθούν και να φύγουν.

Υστερα από λίγο η συμμορία κατάφερε να αποσπάσει την τσάντα της τουρίστριας και να εξαφανιστεί, ενώ οι δυο κοπέλες κατευθύνθηκαν αμέσως στο ΑΤ Ακροπόλεως για να καταθέσουν. Εκεί κατέθεσαν και τις φωτογραφίες των αλλοδαπών που έβγαλαν.

Αυτές οι φωτογραφίες, χρησιμοποιήθηκαν για την αναγνώριση των δραστών της δολοφονίας του Νικόλα Μουστάκα. Οι αστυνομικοί τις έδειξαν στην Πορτογαλίδα φίλη του 25χρονου και εκείνη αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δράστες. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς, ο 28χρονος, φορούσε την ίδια μπλούζα που φορούσε στην επίθεση κατά του Νικόλα Μουστάκα.

Να σημειωθεί ότι όπως αποκαλύπτεται, η συμμορία των τριών αλλοδαπών βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον 10 επιθέσεις-ληστείες στην ίδια περιοχή και με τρόπο ίδιο με αυτό που ακολουθήθηκε στο έγκλημα του Δεκαπανταύγουστου.

Δείτε ακόμη: Εξελίξεις με το έγκλημα στου Φιλοπάππου! Τα πρόσωπα πίσω από την άγρια δολοφονία!

Να σημειωθεί ότι και οι τρεις δράστες ήταν σεσημασμένοι, οι δύο για κλοπές και ο ένας για παράνομη είσοδο στη χώρα. Ο 17χρονος, μάλιστα, είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται στο ΑΤ Ομόνοιας μια φορά την εβδομάδα, αν και ήταν αγνώστου διαμονής. Αποκαλύψεις που γεννούν ερωτηματικά, την ώρα που η εγκληματικότητα φουντώνει και ολόκληρες περιοχές είτε μετατρέπονται σε άβατα, είτε καλύπτονται από ένα πέπλο φόβου στα μάτια των πολιτών.

iefimerida.gr