Δράμα στην Κρήτη! Πεθερά έφερε ενώπιον της δικαιοσύνης το γαμπρό της για κλοπή και κακοποίηση της κόρης της!

Η Κρητικιά πεθερά δεν μασάει!

Δράμα στην Κρήτη! Πεθερά έφερε ενώπιον της δικαιοσύνης το γαμπρό της για κλοπή και κακοποίηση της κόρης της!

Κατά του πρώην γαμπρού της κινήθηκε μια γυναίκα από την Κρήτη προχωρώντας σε μήνυση εναντίον του με την κατηγορία της απειλής! Συγκεκριμένα ο πρώην γαμπρός της την τρομοκρατούσε για να αποσύρει μια καταγγελία σχετικά με κλοπή που είχε διαπραχθεί στο σπίτι της. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θρίλερ σε πτήση: Έπιασε φωτιά σε αεροπλάνο! Τρόμος για τους επιβάτες!

Η γυναίκα είχε κάνει καταγγελία για κλοπή που έγινε στο σπίτι της και σύμφωνα με τα λεγόμενά της ο πρώην γαμπρός της ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο πριν ανακαλύψει το περιστατικό. Τότε ο τελευταίος εξαπέλυσε απειλές και τρομοκρατούσε την πεθερά του προκειμένου να αποσύρει την καταγγελία.

Δείτε ακόμη: Βούιξε η Θεσσαλονίκη! Την τράβηξε ροζ βίντεο και ζητούσε 2.500 ευρώ για να μην το πει στον άντρα της!

Η υπόθεση πήρε διαστάσεις φτάνοντας στο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου όπου συνέβησαν κι άλλες αποκαλύψεις! Έπειτα από κατάθεσή της, η κόρης της Κρητικιάς πεθεράς, παραδέχτηκε πως η ίδια δεχόταν κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της και μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να ζητήσει τη βοήθεια του σωματείου για τις κακοποιημένες γυναίκες με σκοπό να γλιτώσει από την κακομεταχείρηση που ζούσε στο σπίτι.

Δείτε ακόμη: Τραγικό τροχαίο στην Ηλεία: Σε σοβαρή κατάσταση 21χρονη!

Οι δύο γυναίκες προσέφυγαν στη δικαιοσύνη η οποία σύμφωνα με το cretalive επέβαλλε πέντε μήνες φυάλκισης στον κατηγορούμενο και θα εξετάσει περαιτέρω την υπόθεση για την καταγγελία της κακοποίησης. Εκείνος πάντως αρνείται τα πάντα.