Σοκ στην Κύπρο! Μητέρα κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της και έκανε live τη πράξη!

Πως ξεσκεπάστηκε η δράση της μη-τέρας!

Σοκ στην Κύπρο! Μητέρα κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της και έκανε live τη πράξη!

Εφιαλτικές στιγμές ζούσαν εδώ και μήνες δύο αγγελούδια στα χέρια της μητέρας τους που ικανοποιούσε τις άρρωστες ορέξεις παιδόφιλων πάνω στα άτυχα κορμάκια τους! Όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η Espresso, η 44χρονη Jodie Victoria Little, βρετανίδα που από το 2015 διέμενε στην Κύπρο με τα δύο παιδιά της, ένα αγοράκι 4 ετών και ένα κοριτσάκι μόλις 16 μηνών, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις ενανίτον τους προκειμένου να κερδίσει χρήματα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απάτη μαμούθ στη Θεσσαλονίκη! ''Μαϊμού'' υπάλληλοι της ΔΕΗ άρπαξαν πάνω από 14.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, η γυναίκα μετέδιδε σε live streaming φρικτά βίντεο με την ίδια να περιπλέκεται σε σεξουαλικές πράξεις με τα ανήλικα παιδιά της, ζητώντας χρηματικές αμοιβές από ανώμαλους που παρακολουθούσαν τις αναμεταδόσεις.

Δείτε ακόμη: Τραγικό! Βρέθηκε νεκρός ξαφνικά ο Περικλής Λύτρας!

Η αρρωστημένη δράση της ξεκίνησε να ξεσκεπάζεται από τις Αρχές στα Κατεχόμενα όπου έφτασαν πληροφορίες από τη Βρετανία για τα ντροπιαστικά βίντεο. Σύμφωνα με κατάθεση αστυνομικού που ερευνά την υπόθεση, τα παιδιά έζησαν την απόλυτη φρίκη για 4 μήνες από το Μάρτιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2015.

Δείτε ακόμη: Τα ενοίκια, η εξαφάνιση και το θρίλερ που διαδραματίζεται στην Ανατολική Αττική!

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο προς τη δικαιοσύνη και το μόνο που μπορεί να ευχηθεί κανείς είναι να μπορέσουν τα μικρά αγγελούδια να συνεχίσουν μια ήρεμη ζωή μετά την τραυματική εμπειρία τους στα χέρια της αδίστακτης μητέρας.