Έγκλημα στην Πέλλα: Σοκάρει η εξομολόγηση της 20χρονης Κικής! Μιλάει αναλυτικά για την επίθεση του 38χρονου δολοφόνου...

Νέες λεπτομέρειες που συγκλονίζουν!

Έγκλημα στην Πέλλα: Σοκάρει η εξομολόγηση της 20χρονης Κικής!  Μιλάει αναλυτικά για την επίθεση του 38χρονου δολοφόνου...

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 20χρονης Κικής, που δέχθηκε σφαίρες για αγριογούρουνο από το όπλο του 38χρονου που την πολιορκούσε.


Η ίδια μίλησε στον Αlpha μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Με καλοκαιρινό καιρό η Παρασκευή! Στους 33 η θερμοκρασία...


«Ήρθε, υποτίθεται για να μου δείξει τις φλέβες του, που ήταν κομμένες. Και επειδή είχε μαχαίρι μαζί του, του πάτησε 2 -3 μπάτσες ο μπαμπάς μου. Έφυγε και μετά ξαναήρθε με το όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Η γιαγιά μου μπήκε μαζί μου στην αποθηκούλα, γιατί προλάβαμε και πέσαμε κάτω, την έριξα κάτω τη γιαγιά μου. Είχε πυροβολήσει ήδη την αδερφή μου. Σταμάτησε να πυροβολεί και μετά σηκώθηκε η γιαγιά μου για να βγει έξω και την πυροβόλησε.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου;


Δεν είχα καθόλου σχέσεις μαζί του, όχι. Στην καφετέρια που δούλευα ερχόταν και με ενοχλούσε. Τις πιο πολλές φορές δεν απαντούσα στα μηνύματά του. Μετά συνέχιζε, μου έστελνε κι άλλα απειλητικά μηνύματα: Θα έρθω με το όπλο και θα σε σκοτώσω κι εσένα και την οικογένειά σου, με απειλούσε».