Ηλεία: Ο ένας από τους τρεις ληστές που μαχαίρωσαν τον τουρίστα είναι ανήλικος!

Ο 22χρονος Γερμανός κατέφυγε αιμόφυρτος και κουτσαίνοντας σε κατοικημένη περιοχή...

Ηλεία: Ο ένας από τους τρεις ληστές που μαχαίρωσαν τον τουρίστα είναι ανήλικος!

Η έρευνα για τη ληστεία είχε ξεκινήσει μόλις ο 22χρονος Γερμανός κατέφυγε αιμόφυρτος και κουτσαίνοντας σε κατοικημένη περιοχή τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το ερημικό σημείο όπου είχε κατασκηνώσει, για να ζητήσει βοήθεια.

Όπως διαπιστώθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Πύργου όπου διακομίστηκε και παραμένει για νοσηλεία, το μαχαίρι που κάρφωσαν στο πόδι του οι κακοποιοί χτύπησε για λίγα εκατοστά από την κεντρική αρτηρία κι έτσι απέφυγε τον άμεσο θάνατο από αιμορραγία.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:Αδιανόητο! Βουτιά θανάτου για 33χρονο τραγουδιστή λόγω bullying! Έγινε γνωστός από το Pop Idol!

Οι τέσσερις δράστες διέρρηξαν το τροχόσπιτο του 22χρονου αλλοδαπού και τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, αλλά εκείνος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσουν.

Δείτε ακόμη: Αγία Παρασκευή: Μαφιόζικη εκτέλεση! Τον δολοφόνησαν μέσα στο αυτοκίνητο του

Στη συνέχεια, άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό που είχε και το κινητό του και διέφυγαν, αφού πρώτα με το ίδιο μαχαίρι έσκασαν τα λάστιχα του τροχόσπιτου για να μην τους ακολουθήσει με αυτό το θύμα!

Δείτε ακόμη: Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας! Αναλυτική πρόγνωση....

Ωστόσο, στο πλαίσιο της έρευνας, αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του 21χρονου και του 15χρονου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: Athens magazine