Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία του καρδιολόγου! Δεν ήταν δικό του το παιδί;

Η αποκάλυψη βόμβα!

Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία του καρδιολόγου! Δεν ήταν δικό του το παιδί;

Η είδηση της δολοφονίας του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, εξακολουθεί να προκαλεί σοκ στην μικρή κοινωνία της Σητείας αφού σχεδόν όλοι γνώριζαν τον 62χρονο και είχαν μονάχα καλά λόγια να πουν.

Το μόνο που δεν «ταίριαζε» στην εικόνα του γιατρού ήταν η Βουλγάρα σύζυγός του την οποία είχε ερωτευτεί παράφορα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θρήνος! Πέθανε ο Βασίλης Βούλγαρης!


Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του στενού φιλικού περιβάλλοντος του 62χρονου γιατρού, κανείς δεν είχε χαρεί με το γάμο του δικού τους ανθρώπου αφού δεν θεωρούσαν την Βουλγάρα ικανή σύζυγο να σταθεί στο πλευρό του.


Αυτό που απασχολεί πλέον τους συγγενείς του 62χρονου είναι το 5χρονο παιδί του γιατρού το οποίο ακόμη δεν έχει ενημερωθεί για το θάνατο του πατέρα του αλλά και για τη σύλληψη της μητέρας της. Αν και το παιδάκι βρίσκεται μαζί με τη γιαγιά του, ενδέχεται πολύ σύντομα να συναντηθεί με ψυχολόγους που θα το βοηθήσουν ώστε να μάθεi τι πραγματικά συνέβη στους γονείς του.

Δείτε ακόμη: Αλλάζει το σκηνικό του καιρού! Χαλάζι στην Αρκαδία!


Σύμφωνα με συγγενείς και φίλους του γιατρού, τους τελευταίους μήνες είχε αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με τη σύζυγό του, η οποία είχε αρχίσει να παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά.

Δείτε ακόμη: Συναγερμός! Εξαφάνιση 49χρονου από το Αιγάλεω!

Οι υποψίες του γιατρού είχαν να κάνουν με κάποια χρήματα που ενώ τα άφηνε στο σπίτι δεν έβρισκε ολόκληρο το ποσό, ενώ δεν μπορούσε να πιστέψει και τις δικαιολογίες που του παρουσίαζε η σύζυγός του. Παράλληλα ο γιατρός είχε αρχίσει να υποψιάζεται την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του και μάλιστα είχε φθάσει σε σημείο να αμφισβητεί ακόμη και την πατρότητα του τρίχρονου παιδιού του. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Βουλγάρα φαίνεται να θορυβήθηκε και να φοβήθηκε μήπως τη χωρίσει εφόσον της ζητούσε να γίνει τεστ DNA στο παιδί και αποδεικνυόταν ότι ήταν του 37χρονου Βούλγαρου. Μπροστά στο φόβο να χάσει την περιουσία του 62χρονου η 39χρονη Βουλγάρα φαίνεται να σχεδίασε με τον εραστή της τη δολοφονία του συζύγου της. Σήμερα λοιπόν, όπως αναφέρει η Espresso, η αδερφή του άτυχου καριδολόγου ζητά να γίνει τεστ dna στο παιδί ώστε να αποδειχθεί αν ήταν του Χριστόδουλου ή όχι! «Η εντολεάς μου δεν έχει κανένα πρόβλημα... η πλευρά της αδερφής του καριδολόγου θέλει την περιουσία του» αναφέρει ο δικηγόρος της 39χρονης σήμερα χήρας, Μανώλης Αναστασάκης!