Λαμία: "Τράβα να πεις ότι σε βίασα!" Σοκ προκαλούν οι καταθέσεις των δυο γυναικών! Τα βασανιστήρια και οι βιασμοί από τον Εθνοφύλακα! (βίντεο)

Όλες οι εξελίξεις...

Λαμία:

Σοκ προκαλούν τα βασανιστήρια που ισχυρίζονται ότι έζησαν οι δυο τουρίστριες στα χέρια του εθνοφύλακα από τη Λαμία.

Στις καταθέσεις τους που εξασφάλισε αποκλειστικά η Τασούλα Παπανικολάου για το δελτίο ειδήσεων του Star, περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ερωτικά παιχνίδια και βιασμούς που ξεπερνούν κάθε φαντασία! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Διέφυγε τον κίνδυνο η 19χρονη που τραυματίστηκε στη πορεία για τη μνήμη του Παύλου Φύσσα

"Της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία και την οδήγησε στο σπίτι του στο γκαράζ! Εκεί της έδεσε τα μάτια με μαντήλι και πιάνοντας την από το μπράτσο σαν να ήταν κρατούμενη την οδήγησε στο δωμάτιο στον ακάλυπτο...
Εκεί την έβαλε να ξαπλώσει στο πάτωμα και της έδεσε τα πόδια της. Μετά τη βίασε και της είπε: Τώρα τράβα να πεις ότι σε βίασα! Δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς! Μόνη σου ήρθες εδώ!"

Δείτε ακόμη: Θρίλερ στο Ζεφύρι: Σε καταστολή μετά τον άγριο βιασμό το κορίτσι με το τατουάζ! - Τα πρώτα λόγια στην μάνα της... (βίντεο)

Ο δικηγόρος του 34χρονου τόνισε πως οι κοπέλες μπορούν να λένε ότι θέλουν αλλά θα πρέπει να αποδείξουν κάποια πράγματα.

Η γαλλίδα με τον 34χρονο γνωρίστηκαν μέσω Internet σε ένα site γνωριμιών ενώ η γυναίκα του έστελνε φωτογραφίες στις οποίες ήταν δεμένη με κολάρα και σχοινιά.

Δείτε ακόμη: Δολοφονία στη Κηφισιά: Με βαρύ ποινικό παρελθόν το 33χρονο θύμα! Οι ληστείες και οι ερωτικές σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας! (βίντεο)

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ξεσκονίζουν τα προφίλ τους...

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star στο απόσπασμα που ακολουθεί: