Δολοφονία Κηφισιά: Συγκλονίζει η απαρηγόρητη μητέρα της 33χρονης!

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το σπαραγμό της μητέρας!

Δολοφονία Κηφισιά: Συγκλονίζει η απαρηγόρητη μητέρα της 33χρονης!

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον πόνο της μητέρας που έχασε την 33χρονη κόρη της!

Η γυναίκα έπεσε νεκρή από τα πυρά αγνώστων στο γκαράζ του συγκροτήματος κατοικιών και κάνουν τους πάντες να λυγίσουν.Το μοιραίο περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Δαγκλή στην Κηφισιά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ο νονός της νύχτας Γιώργος Αυτιάς και η δολοφονία της Κατερίνας Αναγνωστάκη! Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Ουρλιάζει η γυναίκα που αντίκρυσε το μεσημέρι της Τετάρτης την κόρη της νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητό της. Οι άγνωστοι δράστες φέρονται να είχαν στήσει καρτέρι στην άτυχη 33χρονη και αυτή τη φορά πέτυχαν το στόχο τους, που ήταν να κόψουν το νήμα της ζωής της. Είχε προηγηθεί απόπειρα δολοφονίας εναντίον της τον Σεπτέμβριο του 2011! Διαβάστε τα λόγια της μητέρας:

«Το έφαγαν το παιδί μου… Το παιδί μου», ουρλιάζει η γυναίκα που αντίκρυσε το μεσημέρι της Τετάρτης την κόρη της νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητό της. Οι άγνωστοι δράστες φέρονται να είχαν στήσει καρτέρι στην άτυχη 33χρονη και αυτή τη φορά πέτυχαν το στόχο τους, που ήταν να κόψουν το νήμα της ζωής της. Είχε προηγηθεί απόπειρα δολοφονίας εναντίον της τον Σεπτέμβριο του 2011.

Δείτε ακόμη: Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα! Πού θα βρέξει;

Τότε, η 35χρονη που ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, οδηγούσε ένα αυτοκίνητο smart . Οι δράστες πυροβόλησαν, χωρίς να επιτύχουν το στόχο τους. Στη γειτονιά της γυναίκας που δολοφονήθηκε επικρατεί σοκ: Εξω από το συγκρότημα κατοικιών συγκεντρώθηκαν γείτονες μη μπορώντας να πιστέψουν ότι στην ήχυση γειτονιάς του δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος.

«Κάναμε τους κοιμισμένους, όπως συμβούλευε ο κ.Τόσκας», είπε χαρακτηριστικά μια γειτόνισσα. Μάλιστα, ούτε το πρωί που πήγαν στο γκαράζ είδαν την την 33χρονη, που ήταν νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Πηγή: athensmagazine.gr