Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία 33χρονης στην Κηφισιά: ''Τον είχαμε δει να...''

Νέες εξελίξεις!

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία 33χρονης στην Κηφισιά: ''Τον είχαμε δει να...''

Μια πολύ σημαντική μαρτυρία έκαναν γείτονες της 33χρονης, η οποία εκτελέστηκε στο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά!

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, στις 20 Αυγούστου, γείτονες της άτυχης γυναίκας είχαν παρατηρήσει έναν νεαρό άνδρα να κινείται ύποπτα στον δρόμο μπροστά από το σπίτι της γυναίκας. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: ΓΕΣ: Ανακοίνωση για την αναγκαστική προσγείωση του στρατιωτικού ελικοπτέρου!

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, στις 20 Αυγούστου, γείτονες της άτυχης γυναίκας είχαν παρατηρήσει έναν νεαρό άνδρα να κινείται ύποπτα στον δρόμο μπροστά από το σπίτι της γυναίκας.

Δείτε ακόμη: Την δικηγόρο που γάζωσαν στην Κηφισιά την είχαν ξαναπυροβολήσει στο κεφάλι! Αποκάλυψη...

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο άνδρας αυτός ήταν νεαρός, φορούσε κράνος και κρατούσε στα χέρια του ένα καλάσνικοφ. Μάλιστα άνδρες που υπηρετούν στην ασφάλεια γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος κατοικεί στην ίδια περιοχή, ειδοποίησαν την αστυνομία και προειδοποίησαν τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς κυκλοφορεί ένας άνδρας με καλάσνικοφ.

Πιθανόν λοιπόν, ο εκτελεστής να παρακολουθούσε την 33χρονη από το καλοκαίρι και χθες να εκτέλεσε τελικά το «συμβόλαιο θανάτου» για το οποίο πληρώθηκε.

Δείτε ακόμη: Δολοφονία Κηφισιά: Κόβει την ανάσα το σπίτι της 33χρονης!

Οι αρχές εκτιμούν ότι η δολοφονία της γυναίκας εντάσσεται στο πλαίσιο του πολέμου μεταξύ «νονών» της νύχτας που μαίνεται τους τελευταίους μήνες.

Πηγή: www.athensmagazine.gr