Πολλαπλά χειρουργεία για την 19χρονη που τραυματίστηκε στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα - Τα οργισμένα λόγια του αδερφού της! (βίντεο)

Όλες οι εξελίξεις...

Πολλαπλά χειρουργεία  για την 19χρονη που τραυματίστηκε στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα - Τα οργισμένα λόγια του αδερφού της! (βίντεο)

Τραγική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ιστορία της 19χρονης που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια της πορείας για τη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Η νεαρή γυρνούσε από το φροντιστήριο όπου πηγαίνει για να προετοιμαστεί ώστε να δώσει πανελλήνιες όταν ξαφνικά περνώντας από το σημείο ένιωσε το πρόσωπο της να καίει και μετά κατέρρευσε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Λαμία: Σοκαραρισμένη η 24χρονη σύντροφος του εθνοφύλακα! Κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία! (βίντεο)

Η ναυτική φωτοβολίδα έσκασε στο πρόσωπο της με αποτέλεσμα να πρέπει να υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία.
Τα λόγια του αδερφού της είναι σπαρακτικά και γεμάτα οργή...

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Απίστευτο! Του ζητούσα πληρεξούσιο από την αδερφή του που ήταν σε καταστολή! (βίντεο)

"Φασισμός, αναρχοάπλυτα που αγοράζετε τα τσιγαριλίκαι και τις φωτοβολίδες με τα λεφτά του μπαμπά, είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι η ίδια μου η αδελφή επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος της λάθος στιγμή. Σε αυτή τη κοινωνία ζούμε"

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Λαγούδη: Ποιος της έκλεισε ψεύτικο ραντεβού και της ζητούσε βοήθεια;

Απορία έχει προκαλέσει το γεγονός ότι δεν αποκλείστηκε άμεσα η περιοχή κατά τον τραυματισμό της Μαρίας Γεωργίας ώστε να εντοπιστεί άμεσα ο δράστης.

Δείτε το απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: