Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται 37χρονος για ασελγείς πράξεις στην 13χρονη κόρη του

Για βιασμό και αιμομιξία κατηγορείται πατέρας στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται 37χρονος για ασελγείς πράξεις στην 13χρονη κόρη του

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την καταγγελία έκανε η ίδια η κόρη του, ενώ τον 37χρονο είχε καταγγείλει στο παρελθόν και η μεγαλύτερη κόρη του.

Συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, ένας 37χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 13χρονης κόρης του, ενώ η ίδια τον κατήγγειλε! Διαβάστε παρακάτω...

Τον 37χρονο έχει καταγγείλει και η δεκαπεντάχρονη κόρη του, ενώ πλέον γεννώνται ερωτήματα πώς πήρε την επιμέλεια των δύο κοριτσιών του εκείνος και όχι η μητέρα τους.

Δείτε ακόμη: Ζακ Κωστόπουλος: Πότε θα γίνει τελικά η κηδεία του;

Σε βάρος του, ασκήθηκε δίωξη για αιμομιξία, κατάχρηση σε ασέλγεια, βιασμό και αποπλάνηση, ενώ διατάχθηκε η διερεύνηση τυχόν άλλων περιπτώσεων ασέλγειας σε βάρος παιδιών με δράστη τον 37χρονο.

Ο 37χρονος, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα όρασης. Ο κατηγορούμενος αρνείται όσα υποστήριξε η κόρη του, λέγοντας στους αστυνομικούς πως η μικρή το έκανε επειδή την περιόρισε στις εξόδους της, ενώ η υπόθεση εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τη Δικαιοσύνη.

Δείτε ακόμη: Πάργα: Ναρκωτικά, κάλυκες και καπνός στο σπίτι 26χρονης!

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Λαγούδη: Σπάραξε ο αδερφός της! Οι πρώτες δηλώσεις για το πόρισμα!

Ο κατηγορούμενος, οδηγήθηκε υποβασταζόμενος στον εισαγγελέα καθώς αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τα μάτια του, ειδικά στο σκοτάδι δεν βλέπει καθόλου. Σύμφωνα με την αστυνομία την καταγγελία έκανε η 13χρονη κόρη του, που πήγε στο τμήμα το Σάββατο συνοδευόμενη από την 15χρονη αδερφή της.

Υποστήριξε ότι ο πατέρας της ασέλγησε πάνω της. Τα όσα είπε η 13χρονη ενισχύθηκαν και από την 15χρονη η οποία είπε πως και η ίδια δέχτηκε ερωτικές "επιθέσεις" από τον πατέρα της στο παρελθόν.

Η υπόθεση είναι περίεργη, καθώς από την εξέταση της 13χρονης στον ιατροδικαστή τα ευρήματα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν επιβεβαιώνουν εργαστηριακά την καταγγελλόμενη ασέλγεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συνέβη. Από την άλλη, η 15χρονη κόρη του 37χρονου στο παρελθόν, πηγές ανέφεραν ότι είχε καταγγείλει και εκείνη τον πατέρα της, όμως στη συνέχεια απέσυρε την καταγγελία λέγοντας πως ήταν ψεύτικη.

Πηγή: Athensmagazine.gr