Διεκόπη η δίκη για τη μικρή Άννυ! Η δήλωση που προκάλεσε ταραχή...

«Δεν τον σκότωνες την ώρα....»

Διεκόπη η δίκη για τη μικρή Άννυ! Η δήλωση που προκάλεσε ταραχή...

Με παρόντες τους τρεις κατηγορουμένους μιας από τις πλέον φρικιαστικές υποθεσεις ανθρωποκτονίας, επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα σε δεύτερο βαθμό η δίκη για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ, το Πάσχα του 2015 μέσα στο διαμέρισμα - σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα.

Ωστόσο, η εκδίκαση της υπόθεσης δεν άρχισε αλλά αποφασίστηκε διακοπή της διαδικασίας από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για τις 23 Οκτωβρίου 2018. Διαβάστε παρακάτω...

Αίτημα διακοπής της δίκης υπέβαλλε στο δικαστήριο ο Παναγιώτης Χρυσικάκης συνηγόρος του πατέρα της μικρής Άννυ, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββα).

Δείτε ακόμη: Απαγωγή Κύπρος: Αυτό είναι το κτήνος που προσπάθησε να κλέψει τα δύο παιδιά!

Ο συνήγορος ζήτησε τη διακοπή της διαδικασίας καθώς παρίσταται και στη δευτεροβάθμια δίκη για την υπόθεση της Αιξωνής, η οποία βρίσκεται στο κρίσιμο στάδιο της εισαγγελικής πρότασης.

Δείτε ακόμη: Νέες αποκαλύψεις για την απαγωγή με τα παιδάκια στην Κύπρο! Η μαρτυρία σοκ για το δράστη!

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βρέθηκαν σήμερα και οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Δηλαδή, ο πατέρας της Άννυ και ο φίλος του, Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι), οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και περιύβριση νεκρού καθώς και η μητέρα της μικρής, Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι οι αστυνομικές δυνάμεις κρατούσαν σε απόσταση τον πατέρα της Άννυ και τον φίλο του Νικολάι οι οποίοι χαιρετήθηκαν από μακριά, ενώ ο Σάββας είχε σύντομο τετ-α-τετ με τη μητέρα του η οποία στο τέλος της πρωτόδικης δίκης είχε ξεσπάσει σε βάρος του.

Δείτε ακόμη: Αίσιο τέλος με τα παιδάκια στην Κύπρο: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον απαγωγέα!

Νωρίτερα, μία εκ των παρευρισκομένων στο ακροατήριο είπε στη μητέρα του Σάββα:«Δεν τον σκότωνες την ώρα που τον γέννησες να έχουμε ησυχάσει».

athensmagazine.gr