"Προσπαθούσα να μιλήσω μαζί του αλλά μάταια..." - Τι υποστηρίζει ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στην κατάθεση του; (βίντεο)

Όλη η κατάθεση του 52χρονου!

Στα 52 του χρόνια έγινε δολοφόνος και άφησε πίσω του 3 παιδιά, την σύζυγο του και μια κατασκευαστική εταιρεία.
Στους Αστυνομικούς φέρεται να είπε πως πήγε αποφασισμένος!

Όπως αναφέρεται στο δελτίο ειδήσεων του Star ο 52 χρόνος είπε συγκεκριμένα: "Πήγα αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Για κάποια ώρα έκανα βόλτες γύρω από το σπίτι.... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κύπρος: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή των δυο 11χρονων αγοριών!

Κάποια στιγμή άνοιξε η γκαραζόπορτα, τον είδα να βγαίνει με το αυτοκίνητο του, είδα ότι ήταν εκείνος μέσα και τον πυροβόλησα. Εκείνη την ώρα τα έβλεπα όλα μαύρα."

Δείτε ακόμη: Πως έφτασε η αστυνομία στην εξιχνίαση της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό

Μέσω των καμερών της ασφάλειας, οι Αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 52χρονου επιστήθιου φίλου του άτυχου φαρμακοποιού ενώ τα εγκληματολογικά εργαστήρια ταυτοποίησαν τις πινακίδες του.

Δείτε ακόμη: Ζακ Κωστόπουλος: "Δεν έπρεπε να φύγει έτσι το παιδί αυτό"... - Όσα είπε στην απολογία του ο 73χρονος κοσμηματοπώλης (βίντεο)

"Μετά την δολοφονία σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Προσπαθούσα να μιλήσω μαζί του και να διακανονίσουμε την οφειλή, αλλά μάταια" ανέφερε ο 52χρονος για τον λόγο που όπλισε το χέρι του αφού όπως έγινε γνωστό ο φαρμακοποιός είχε πάρει το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

Ένα χρέος 300.000 ευρώ και μια δικαστική απόφαση η οποία βγήκε λίγες μέρες πριν την δολοφονία ήταν τα κίνητρα...

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: