Καταιγιστικές εξελίξεις στην Άμφισσα: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ο πατέρας που άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του, άτομο με ειδικές ανάγκες! (βίντεο)

Τι υποστηρίζει στην κατάθεση του;

Καταιγιστικές εξελίξεις στην Άμφισσα: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ο πατέρας που άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του, άτομο με ειδικές ανάγκες! (βίντεο)

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην υπόθεση του πατέρα που ασέλγησε στην 16χρονη κόρη του, άτομο με ειδικές ανάγκες την οποία και άφησε έγκυο.

Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" μίλησε ο δικηγόρος του πατέρα, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν ήξερε τι έκανε. Διαβάστε παρακάτω,,,

Δείτε ακόμη: Σέρρες: Καταγγελία βόμβα για το ΤΕΙ! Καθηγητής ζητούσε ροζ ανταλλάγματα

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν η 16χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στην κοιλιά. Στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν την εγκυμοσύνη της αλλά και την αποβολή της.

Δείτε ακόμη: Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο της Έφης Τσιτούμη: Αφήνει πίσω της δυο ορφανά παιδιά!

Μετά από εξέταση DNA που έγινε τόσο στη νεαρή κοπέλα όσο και στο νεκρό έμβρυο, έδειξαν πως πατέρας ήταν ο πατέρας της 16χρονης και αμέσως ξεκίνησαν οι ποινικές διαδικασία σε βάρος του.

Δείτε ακόμη: Σάλος στην Κρήτη! Ερωτεύτηκε την 13χρονη κουνιάδα του και το έσκασαν για το εξωτερικό!

Όπως έγινε γνωστό ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας κατά την κράτηση του. Μάλιστα στην απολογία του υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ....

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος του στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο βίντεο που ακολουθεί: