Μητέρα γνωστής ελληνίδας η δολοφονημένη γυναίκα στην Κρήτη!

Δείτε τι συνέβη;

Μητέρα γνωστής ελληνίδας η δολοφονημένη γυναίκα στην Κρήτη!

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή των Δειλινών όπου ένας 60χρονος άνδρας κατέσφαξε την πρώην νύφη του.

Η άτυχη γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος αδερφού του δράστη ο οποίος είναι γνωστός κακοποιός και στο παρελθόν το όνομα του έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:T ραγικό παιχνίδι της μοίρας στην Κρήτη! Πήγε για κυνήγι και αυτοπυροβολήθηκε!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 60χρονος δράστης που συνελήφθη από την αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενούνταν από την ανιψιά του - κόρη της άτυχης γυναίκας και του αδερφού του - για ανθρωπιστικούς λόγους ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος μεθούσε συνέχεια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

Δείτε ακόμη: Ανδρέας Δημητρίου: Η συγκλονιστική συνέντευξη του πυροσβέστη που έχασε σύζυγο και παιδί στο Μάτι!

Έτσι η κοπέλα προχθές του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της. Ο 60χρονος έφυγε, πήγε και κοιμήθηκε άλλου και το πρωί πήγε στην καφετέρια και κατέσφαξε την μάνα. Ο ίδιος θεώρησε ότι η άτυχη γυναίκα είπε στην κόρη της να του ζητήσει να φύγει και τη θεώρησε υπεύθυνη για αυτό.

Μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της αποκάλυψε την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας, η οποία είναι μητέρα γνωστής Ελληνίδας καλλονής που έχει τιμήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό!

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στο Μενίδι! Γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από κακοποιό! (βίντεο)

Πηγή:athensmagazine.gr