Λαμία: Επεισόδια για το άγριο έγκλημα! Τι έγινε στην δίκη για τη δολοφονία της 32χρονης από τον κουνιάδο της; (βίντεο)

Της έριξε 45 μαχαιριές μπροστά στα μάτια του παιδιού της!

Λαμία: Επεισόδια για το άγριο έγκλημα! Τι έγινε στην δίκη για τη δολοφονία της 32χρονης από τον κουνιάδο της; (βίντεο)

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας όπου εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της Έφης Χαρατσή από τον κουνιάδο της ο οποίος τυφλωμένος από το ερωτικό πάθος που κρατούσε κρυμμένο επί χρόνια για εκείνη, τραυμάτισε θανάσιμα την 32χρονη νύφη του με 45 μαχαιριές μπροστά στα μάτια του 2,5 ετών παιδί της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δολοφονία Ειρήνης Λαγούδη: Τα σκληρά λόγια και οι στιγμές βίας πριν το τέλος! (Βίντεο)

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Έφης Χαράτση μεταφέρθηκε στο εφετείο παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και εκεί οι συγγενείς του θύματος , σε κλίμα έντασης υποδέχτηκαν τον δολοφόνο, ζητώντας να λάβει ένα τέλος η συγκεκριμένη υπόθεση και να διατηρηθούν τα ισόβια στον δολοφόνο.

Δείτε ακόμη: Φοιτητής Κάλυμνος: Ραγδαίες εξελίξεις! Τα στοιχεία που φέρνουν ανατροπή!

Ο ισχυρισμός του κατηγορουμένου είναι πως την εποχή που πραγματοποιήθηκε το φονικό είχε διαταραγμένη ψυχική υγεία. Η υπεράσπιση του με την επίκληση ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προτίθεται να δώσει τη μάχη της αναγνώρισης του ελαφρυντικού του μειωμένου καταλογισμού προκειμένου να «σπάσουν» τα ισόβια. Η εκδίκαση της υπόθεσης ωστόσο αναβλήθηκε για μία ακόμη φορά αφού απουσίασαν οι γιατροί που έχουν εξετάσει τον κατηγορούμενο.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: Lamianow.gr