Κρήτη: "Την έσφαξε σαν το... αρνί!" - Απίστευτες μαρτυρίες για απειλές του κουνιάδου της 53χρονης! "Θα δεις τι θα σου κάνω!" (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Κρήτη:

Απίστευτες μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής για την Μαρίνα Ζωρμπατζάκη. Όλοι έχουν μια καλή κουβέντα να πουν για την άτυχη 52χρονη μητέρα 4 παιδιών που βρήκε τραγικό θάνατο από τον κουνιάδο της. 'Ανθρωπο έξω καρδιά την χαρακτηρίζουν...

Η Μαρίνα Ζωρμπατζάκη ανέβηκε μέχρι και στο ψυγείο για να σώσει την ζωή της, την ίδια στιγμή που ο δράστης κουνιάδος της, τη μαχαίρωνε επίμονα, αρχικά στα πλευρά, έως ότου σκαρφάλωσε κι εκείνος και την αποτελείωσε, κόβοντας της το λαιμό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έβρος: Φρικιαστική ομαδική δολοφονία! Βρέθηκαν τρεις γυναίκες σφαγμένες! (βίντεο)

"Την έσφαξε σαν το.. αρνί" λένε σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής που γνώριζαν την 52χρονη Μαρίνα. Ο 60χρονος την είχε απειλήσει "θα δεις τι θα σου κάνω" λέει η κόρη της στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Δείτε ακόμη: Ζακ Κωστόπουλος: "Όταν πήρα το μαχαίρι από τα χέρια του..." - Σπάει ο μεσίτης που ήταν δίπλα στον κοσμηματοπώλη!

Ο πρώην κουνιάδος της την θεωρούσε υπεύθυνη για το γεγονός ότι η ανιψιά του τον έδιωξε από το σπίτι. Αυτό της είχε... χρεώσει και βρήκε αυτόν τον τρόπο να την εκδικηθεί.

Ο 60χρονος, αφού λογομάχησε μαζί της μέσα στο μαγαζί, άρχισε να την κυνηγάει. Η 52χρονη ανέβηκε στο ψυγείο για να σωθεί από την μανία του αλλά μάταια. Δεν τα κατάφερε.

Δείτε ακόμη: Θρήνος για τον φύλακα του Αιγαίου! Έφυγε σε ηλικία μόλις 44 χρόνων (Βίντεο)

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα της καφετέριας έχει καταγράψει τα πάντα ενώ ο 60χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αφότου έφυγε από το σημείο της δολοφονίας.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του STAR στο βίντεο που ακολουθεί: