Δολοφονία Κρήτη: Η εστεμμένη καλλονή αποκάλυψε τον λόγο που έσφαξαν τη μαμά της!

Σοκάρει η αποκάλυψη!

Δολοφονία Κρήτη: Η εστεμμένη καλλονή αποκάλυψε τον λόγο που έσφαξαν τη μαμά της!

Το λόγο που κρύβεται πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κρήτη, αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Παγάνη, κόρη της 53χρονης, που βρήκε φριχτό θάνατο με 40 μαχαιριές.

Η νεαρή, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» αποκάλυψε ότι ο θείος της είχε προειδοποιήσει για το έγκλημα, λέγοντας στην μητέρα της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, το προηγούμενο βράδυ, «θα δεις τι θα σου κάνω». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έγκλημα στον Έβρο: Το στοιχείο κλειδί που εξετάζουν οι Αρχές! Τι συνέβη στις 3 γυναίκες;

Αφορμή για τον καβγά της άτυχης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη με τον πρώην κουνιάδο της, με τον οποίο υπήρχε ιστορικό αντιπαλότητας, στάθηκε μια ενδοοικογενειακή διαφορά. Η άλλη κόρη της 53χρονης φιλοξενούσε τον θείο στο σπίτι της, καθώς ο τελευταίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν είχε πού να μείνει. Ωστόσο, το βράδυ πριν το έγκλημα η κοπέλα ζήτησε από το θείο της να φύγει από το σπίτι. Εκείνος θεώρησε πως της έβαλε λόγια η μητέρα της και πήγε αμέσως και την βρήκε, κάνοντάς της μεγάλο καβγά. «Θα δεις τι θα σου κάνω», την απείλησε.

Δείτε ακόμη: Σοκ στον Έβρο! Δολοφόνησαν 3 γυναίκες επειδή δεν πλήρωσαν εισιτήριο!

Η κόρη του θύματος, πάντως, εξήγησε ότι, ο θείος της –αδελφός του πατέρα τους– ήταν πατρική φιγούρα για τα δύο κορίτσια, ενώ περνούσαν μαζί τις γιορτές και ήταν στοργικός και τρυφερός μαζί τους.


iefimerida.gr