Αιματηρό τροχαίο στη Λαμία με έναν νεκρό! Εικόνες σοκ...

Τραγικός είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος στην εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών

Αιματηρό τροχαίο στη Λαμία με έναν νεκρό! Εικόνες σοκ...

Τραγικός είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών, λίγο πριν τη Λαμία, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν.

Κάτω από ανεξήγητες συνθήκες ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην εθνική οδό στο 207ο χιλιόμετρο, λίγο πριν τη διασταύρωση της Ανθήλης στην ΠΑΘΕ Αθηνών-Λαμίας έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα, ενώ τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση (προς Λαμία). Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καιρός: Με ήλιο και... βροχές το Σάββατο! Αναλυτική πρόγνωση....

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε μέσα στις λαμαρίνες και ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο οδηγός και ο συνεπιβάτης από το του πρώτου αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Δείτε ακόμη: Τροχαίο σοκ! Διαμελισμένη γυναίκα μετά από δυστύχημα στην Πατρών – Πύργου!

Η κυκλοφορία στο ένα ρεύμα της εθνικής οδού που είχε διακοπεί για περίπου μία ώρα έχει αποκατασταθεί και διεξάγεται κανονικά.

Τα αίτια του δυστυχήματος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε ερευνά το Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 13 Οκτωβρίου!

athensmagazine.gr