Απίστευτο! Ανύπαντρος πατέρας υιοθέτησε και μεγαλώνει 5 παιδιά με ειδικές ανάγκες!

Απίστευτο!

Απίστευτο! Ανύπαντρος πατέρας υιοθέτησε και μεγαλώνει 5 παιδιά με ειδικές ανάγκες!

Ο 34χρονος Ben από το Δυτικό Γιόρκσαϊρ έχει υιοθετήσει από το 2010 πέντε παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Αυτός και τα αγγελούδια του ζουν στο Λονδίνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Carpenter μεγαλώνει μόνος τα παιδιά του, αφού ο ίδιος δεν έχει κάποιον σύντροφο ζωής. Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε ακόμη: Γκάφα για ρεκόρ στην ΕΡΤ! «Την Ελλάδα το '44 απελευθέρωσε... η αστυνομία»! (Βίντεο)

Οι μόνοι βοηθοί του στην ανατροφή των παιδιών είναι η 65χρονη μητέρα του Rita και δύο επιστήθιες φίλες του, μία εκ των οποίων είναι και η νονά των παιδιών.

Ο 10χρονος Jack, η 7χρονη Ruby, η 5χρονη Lily ο 2 χρονών Joseph έχουν σύνδρομο Down ενώ ο μόλις 15 μηνών Νόα πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο επηρεάζει την κίνηση των άκρων του. Η ανάγκη του 34χρονου ωστόσο να γίνει πατέρας και να δώσει αγάπη σε αυτά τα παιδιά ήταν πολύ πιο ισχυρή από όποιον ενδοιασμό μπορεί να είχε.

Δείτε ακόμη: Αυτό το μωράκι θα σας κλέψει την καρδιά! Δεν μπορούσε να αποχωριστεί την τούρτα του (Βίντεο)

O Carpenter δηλώνει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος και όταν τον ρωτούν για την αξιοθαύμαστη αυτή πράξη υιοθεσίας, εξομολογείται: «Οι άνθρωποι με αποκαλούν άγιο και λένε ότι αυτό που κάνω είναι αξιοθαύμαστο αλλά εγώ απλώς ήθελα να γίνω πατέρας και η υιοθεσία ήταν ο μόνος τρόπος για να το πετύχω».

Δείτε ακόμη: Ένα βίντεο έπος! Γυναίκα προσπάθησε να ξεπαρκάρει αλλά κατέστρεψε το διπλανό όχημα!

Του πήρε τρία ολόκληρα χρόνια να πείσει τις αρχές ότι είναι ικανός να γίνει πατέρας, όταν έκανε την πρώτη του υιοθεσία. Τώρα δηλώνει ευτυχισμένος και όλα τα παιδιά έχουν σημειώσει πρόοδο, γεγονός που έχει εκπλήξει θετικά τους κοινωνικούς λειτουργούς. «Για μένα ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω», δηλώνει για την όμορφη οικογένειά του.

Πριν γίνει πατέρας, ο Ben είχε εργαστεί με ενήλικες και παιδιά με ειδικές ανάγκες.