Πρέβεζα: Συνεχίζεται το θρίλερ! Ανήκει τελικά στην Αγγελική το κρανίο; Αυτό είναι το σημάδι που θα ρίξει φως στην υπόθεση... (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Πρέβεζα: Συνεχίζεται το θρίλερ! Ανήκει τελικά στην Αγγελική το κρανίο; Αυτό είναι το σημάδι που θα ρίξει φως στην υπόθεση... (βίντεο)

Θρίλερ δίχως τέλος στην Πρέβεζα με το κρανίο που βρέθηκε σε βιομηχανική ζώνη.

Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την πρώτη στιγμή αναφέρουν πως ίσως το κρανίο να ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη. Την όμορφη κοπέλα που εξαφανίστηκε τον Ιούνιο του 2010! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πετρούπολη: Ζητά να αποφυλακιστεί τώρα η 18χρονη που σκότωσε το μωρό της και το πέταξε στα σκουπίδια! (βίντεο)

Ένα σημάδι στο κρανίο έδωσε την απάντηση και έκανε την οικογένεια της να καρδιοχτυπά.

Στις 30 Δεκεμβρίου του 2009, η όμορφη Αγγελική είχε βρεθεί στο νοσοκομείο της Άρτας μετά από τροχαίο που είχε.

Δείτε ακόμη: Νίκαια: Από θύμα βρέθηκε... κατηγορούμενος! Τι λέει ο Αστυνομικός που υποστηρίζει ότι τον έδειραν Πακιστανοι; (βίντεο)

Η σοβαρή κάκωση στο κεφάλι είναι η ίδια με αυτή που βρέθηκε στο κρανίο. Αυτό αναφέρει ο φάκελος που έφτασε στην Αστυνομία από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Δείτε ακόμη: Κρήτη: Αδιανόητο! Μαθητής ετών... 60 παρενόχλησε συμμαθητή του μόλις 15 χρονών!

Τα αποτελέσματα του DNA αναμένεται να λύσουν το μυστήριο και να δώσουν ένα τέλος στην αγωνία της οικογένειας της άτυχης Αγγελικής.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου του Star στο βίντεο που ακολουθεί: