Τεράστια απώλεια! Πέθανε ο Ευάγγελος Πολύζος!

Ένας μεγάλος Έλληνας...

Τεράστια απώλεια! Πέθανε ο Ευάγγελος Πολύζος!

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δήμαρχος Κολινδρού, Ευάγγελος Πολύζος.

Γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1945 στον Κολινδρό και ήταν πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καιρός: Ήλιος με... βροχές για σήμερα, Σάββατο!

Μεταξύ άλλων, εξελέγη βουλευτής το 1996, το 2000 και το 2004, ενώ διετέλεσε δήμαρχος Κολινδρού Πιερίας το 1990 και το 1994, και εξελέγη δήμαρχος του τότε νεοσύστατου δήμου Πύδνας-Κολινδρού το 2010.

Από τα αξιοσημείωτα στην πολιτική του καριέρα ήταν η δήλωση στην οποία είχε προβεί το 2005, όταν είχε πει «ότι σε όλα τα κόμματα υπάρχουν έντιμοι αλλά και άνθρωποι που χρηματίζονται». Την ίδια χρονιά τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας από τον Κώστα Καραμανλή για ανυπόστατες καταγγελίες, αλλά επανεντάχθηκε στην Κ.Ο. της Ν.Δ. τον επόμενο χρόνο.

Η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του Ευάγγελου Πολύζου:

Μας προκαλεί θλίψη η απώλεια του πρώην βουλευτή του Κόμματός μας Ευάγγελου Πολύζου. Διακρίθηκε για την εντιμότητα του, καθώς και για την αγάπη του προς την Πιερία, την οποία υπηρέτησε τόσο ως βουλευτής της Παράταξής μας όσο και από θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 27 Οκτωβρίου!


Τα συλλυπητήριά εξέφρασε κι ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης:

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Ευάγγελου Πολύζου, που υπηρέτησε επί πολλά έτη την Πιερία ως βουλευτής της ΝΔ αλλά και από θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

athensmagazine.gr