Κωνσταντίνος Κατσίφας: Ραγίζει καρδιές η μάνα του 35χρονου που εκτελέστηκε γιατί ύψωσε την ελληνική σημαία στην Αλβανία! (Βίντεο)

Έφυγε σαν ήρωας...

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Ραγίζει καρδιές η μάνα του 35χρονου που εκτελέστηκε γιατί ύψωσε την ελληνική σημαία στην Αλβανία! (Βίντεο)

Πόνος και οργή επικρατεί στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου για τον θάνατο του 35χρονου.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας και ακόμη οι γονείς του και οι αδελφές του προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με γιο γνωστού επιχειρηματία! Κατηγορείται για τον φόνο του μπάτλερ του!

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, λέει η μητέρα του δούλευε σκληρά στην Ελλάδα και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μάζευε χρήματα για να πάει για 15 ημέρες στο χωριό και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετείχε στον σημαιοστολισμό ενόψει της εθνικής επετείου για την 28η Οκτωβρίου.

Η μητέρα του 35χρονου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη. Οι δυο αδελφές του που μένουν μόνιμα στην Αθήνα έφτασαν τη νύχτα στο χωριό για να της συμπαρασταθούν.
Οι Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου έχουν παγώσει. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την κατάληξη που είχε το περιστατικό.

Δείτε ακόμη: Εξαφάνιση θρίλερ στην Αργολίδα: Αγνοείται 25χρονος μοτοσικλετιστής!


Η μητέρα του 35χρονου είπε ότι δεν κατάλαβε τι έχει συμβεί, είδε πάνοπλους αστυνομικούς να εισβάλλουν στο σπίτι και να κάνουν έρευνα, τους είδε να κάνουν το σπίτι “φύλλο και φτερό” και δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που έψαχναν… Δείτε το σχετικό βίντεο:

pentapostagma.gr