Τάκης Κολλιαδέλης: Νέες εξελίξεις στην εξαφάνιση! Τι λέει μάρτυρας που ταξίδευε μαζί του;

Σχεδόν πέντε μήνες από την εξαφάνιση του!

Τάκης Κολλιαδέλης: Νέες εξελίξεις στην εξαφάνιση! Τι λέει μάρτυρας που ταξίδευε μαζί του;

Ο στενός φίλος του, Βαλάντης Ρόδης, ο οποίος μίλησε χθες στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ανέφερε πως οι δύο νέοι μεγάλωσαν σαν αδέλφια και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, τον φιλοξενούσε κατά καιρούς στο σπίτι του.

«Άλλαξε όταν πήγε στο στρατό. Πιεζόταν. Πιστεύω πως εκεί κρύβεται το μυστικό της εξαφάνισης του», είπε χαρακτηριστικά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το νέο "σπίτι" για την ψυχούλα του φοιτητή...

Ο 23χρονος του είχε εκμυστηρευτεί πως τον 1μιση μήνα που ήταν στο στρατόπεδο, αντιμετώπιζε προβλήματα με κάποιον δόκιμο. Δεν προχώρησε όμως σε λεπτομέρειες. Το μόνο που του είχε πει είναι πως θα του εξηγούσε τι συνέβη, με το που θα έφτανε στον Πειραιά.

Μια ακόμα φίλη του Τάκη, που μίλησε στην εκπομπή, τον περιέγραψε ως έναν κλειστό χαρακτήρα που δεν εμπιστευόταν εύκολα τους ανθρώπους και δεν μοιραζόταν ότι τον απασχολούσε. Αντιθέτως, έκρυβε τα πάντα πίσω από ένα φωτεινό χαμόγελο. Όπως είπε, η ίδια η ζωή τον ανάγκασε να ωριμάσει γρήγορα και άρχισε να εργάζεται από την τρυφερή ηλικία των 14 χρόνων. Του έλειπε η οικογενειακή θαλπωρή και την αναζητούσε συχνά στις οικογένειες των φίλων του. Τελευταία έκανε παρέα με κάποια άτομα που τον επηρέαζαν αρνητικά.

Η φίλη του πιστεύει πως είναι πολύ πιθανό να κρύβεται κάπου.

Δείτε ακόμη: Κρήτη: Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας σε δύο τροχαία

Τα τελευταία ίχνη του 23χρονου

Κάμερα στο εσωτερικό του πλοίου κατέγραψε το τελευταίο ίχνος του γύρω στις 5:30 το πρωί, λίγη ώρα πριν το πλοίο δέσει στον Πειραιά.

Κυκλοφορούσε ανάμεσα στους επιβάτες και έδειχνε νευρικός. Ο φίλος του που κλήθηκε από τις Αρχές να δει το υλικό από τις κάμερες. «Φαινόταν τρομαγμένος. Δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη. Ήταν μόνος του και σίγουρα κάτι τον είχε φοβίσει. Αν για κάποιο λόγο αποφάσιζε να φύγει, θεωρώ βέβαιο ότι τουλάχιστον με την μητέρα του θα επικοινωνούσε», τόνισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τη φίλη του, ο Τάκης αντιμετώπιζε τις δυσκολίες που συναντούσε, ίσως και να προσπαθούσε να τις αποφύγει, αλλά σίγουρα δεν θα επιχειρούσε να κάνει κακό στον εαυτό του. «Πιστεύω πως είχε σοβαρό λόγο που αποφάσισε να πάρει αναβολή. Ξέρω καλά πως ήθελε να τελειώνει με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, γιατί ήθελε να φύγει από την Ελλάδα», ανέφερε.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Σας αποκαλύπτουμε τα λεφτά που δηλώνει η Ελένη Μενεγάκη! Αστρονομικά ποσά…

Τι υποστηρίζει ο συνταξιδιώτης του στο πλοίο

Ο φαντάρος και συνταξιδιώτης του Τάκη που μίλησε επίσης στην εκπομπή, ανέφερε πως με τον αγνοούμενο γνωρίστηκαν στο στρατόπεδο περίπου ένα μήνα πριν την εξαφάνιση και άρχισαν να κάνουν παρέα. Τη μοιραία μέρα επέστρεφαν μαζί από την Χίο στον Πειραιά, αφού είχαν πάρει αναβολή από τον στρατό.

Έφυγαν κατά τις 7 το απόγευμα από το στρατόπεδο για το λιμάνι, έφαγαν σε ένα εστιατόριο, συνάντησαν ξεχωριστά κάποιους γνωστούς τους φαντάρους και μπήκαν στο πλοίο για το ταξίδι της επιστροφής. Ο Τάκης φαινόταν ανακουφισμένος που είχε πάρει αναβολή και μίλησε με τη μητέρα του στο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον συνταξιδιώτη του αγνοούμενου, οι δύο νέοι μπήκαν στο πλοίο γύρω στις 11 παρά το βράδυ. Έστρωσαν τους υπνόσακους τους σε ένα από τα εσωτερικά σαλόνια του πλοίου, δίπλα σε ένα πιάνο και βγήκαν στο κατάστρωμα για να καπνίσουν.

Μετά από μισή ώρα ο φίλος είπε στον 23χρονο πως θα πήγαινε για ύπνο και του εκείνος απάντησε πως θα ακολουθούσε λίγο αργότερα. Όλη αυτή την ώρα ο Τάκης μιλούσε μέσω μηνυμάτων με την κοπέλα του. Εκείνη την στιγμή υπήρχαν πολλοί επιβάτες στο κατάστρωμα, αλλά και στο σαλόνι του πλοίου. Το καράβι γύρω στις 7 το πρωί είχε ήδη δέσει στο λιμάνι του Πειραιά, όταν κάποιος από το πλήρωμα πήγε και ξύπνησε τον συνταξιδιώτη του αγνοούμενου φαντάρου.

Δείτε ακόμη: Οικονομάκου: Πώς ήταν τότε και πώς είναι τώρα! Οι κιτς εμφανίσεις και η αναβάθμιση σε στιλάτη μανούλα!

Τότε είδε πως ο Τάκης δεν βρισκόταν δίπλα του. Τον κάλεσε και στα δύο κινητά του τηλέφωνα αλλά ήταν απενεργοποιημένα. Στην αρχή σκέφτηκε πως έφυγε και ξέχασε τα πράγματα του. Η τσάντα του ήταν ανοιχτή και δίπλα υπήρχε ένα μπουκάλι με νερό. Ο υπνόσακος ήταν άθικτος σαν να μην είχε ξαπλώσει.

«Καμία κάμερα δεν τον κατέγραψε να αποβιβάζεται από το καράβι. Προσωπικά πιστεύω ή ότι έφυγε μόνος του, ή ότι κάποιος του έκανε κάτι. Δεν νομίζω ότι ο ίδιος θα έκανε κακό στον εαυτό του. Είχε σχέδια, σκόπευε να συγκατοικήσει με το κορίτσι του. Τόσα μάτια ήταν στο πλοίο, κάποιος θα είδε κάτι. Δεν εξαφανίζεται ένας άνθρωπος έτσι», λέει ο φίλος του.

Πήρε ταξί από το λιμάνι του Πειραιά;

Μία από τις μαρτυρίες που εμφανίζουν τον 23χρονο ναβρίσκεται στη ζωή, είναι αυτή ενός οδηγούς ταξί, ο οποίος υποστηρίζει πως την ημέρα εκείνη του Ιουνίου, παρέλαβε τον ναρό από το λιμάνι του Πειραιά.

Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι παρέλαβε ένα νεαρό επιβάτη το πρωί της 28ης Ιουνίου από το λιμάνι. Του ζήτησε να τον μεταφέρει στο σταθμό των ΚΤΕΛ της Λιοσίων, καθώς, όπως του είπε, ήθελε να πάει στη Χαλκίδα. Στη διαδρομή ανέφερε πως ονομάζεται Τάκης, πως είχε μόλις πάρει αναβολή από το στρατό λόγω οικογενειακών προβλημάτων και περίμενε τηλεφώνημα από φίλους του για να του δώσουν χρήματα επειδή εκείνος δεν είχε.

Ο οδηγός ταξί ανέφερε στην Αγγελική Νικολούλη πως ο νέος φορούσε σκούρου χρώματος μπλούζα, πράσινα σκούρα αθλητικά παπούτσια, είχε ύψος περίπου 1.80 και είχε περασμένο στον ώμο του έναν μικρό σάκο.

Είπε ακόμα πως στις αρχές Οκτωβρίου τον ξανασυνάντησε τυχαία σε καφετέρια στην περιοχή της Δάφνης και ο νέος τον κέρασε καφέ.

Πηγή: Iefimerida.gr