Σε κατάσταση αμόκ η μητέρα της Ζέμπερη στα δικαστήρια! Δάγκωσε τον παπά!

Η ατάκα που έφερε την έκρηξη της!

Σε κατάσταση αμόκ η μητέρα της Ζέμπερη στα δικαστήρια!  Δάγκωσε τον παπά!

Τον περασμένο Ιούνιο, κατά την διάρκεια δέησης στο μνήμα της 33χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, η οικογένεια της ήρθε σε «σύγκρουση» με τον παπά.


«Δολοφόνε, θα πεθάνεις στην φυλακή»: Ξέσπασε η μητέρα της Ζέμπερη μετά την ανακοίνωση της ποινής στον Σοροπίδη! Διαβάστε παρακάτω...


Η μητέρα της υποστηρίζει ότι ήταν επιθετικός απέναντι της και πως την καθύβρισε, ενώ ο ίδιος ανέφερε ότι η μητέρα του επιτέθηκε, τον δάγκωσε στο δάχτυλο και του τράβηξε τα....γένια!

Δείτε ακόμη: Θρήνος στη Κόρινθο! Νεκρός 40χρονος ψαράς!

Για αυτό το περιστατικό, οι δύο πλευρές έχουν αλληλομυνηθεί, ενώ η οικογένεια της Δώρας κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας να μην ξαναβγεί σε τηλεοπτική εκπομπή και να μην τους ξαναπλησιάσει, όταν βρίσκονται στον τάφο της 33χρονης.


Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων όμως έχει καταθέσει και ο ιερέας, ζητώντας να μείνει μακρυά του η οικογένεια της Δώρας!

Δείτε ακόμη: Βικτώρια Καρύδα: Στη δημοσιότητα η νέα κατάθεση της για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή! (Bίντεο)

Σήμερα, κατά την διάρκεια της συζήτησης σήμερα στο δικαστήριο, φίλης της οικογένειας Ζέμπερη υποστήριξε ότι το παππάς ήταν εμμονικός με την Δώρα, και πως κατά την διάρκεια του μνημοσύνου της επιτέθηκε με μία ομπρέλα, συμπληρώνοντας, δε, ότι «βγαίνει» σε τηλεοπτικές εκπομπές και θίγει την μνήμη της Δώρας, λέγοντας ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα και ότι ο ίδιος της έκανε υποδείξεις να επισκεφθεί ψυχολόγο.

Μάρτυρας από την πλευρά του ιερέα, υποστήριξε, πάντως, ότι είδε σε κάποια στιγμή τον παπά να τρέχει και πίσω του να τον κυνηγούν μέλη της οικογένειας Ζέμπερη, φωνάζοντάς του: «δολοφόνε»!

thecaller.gr