Γιάννης Μακρής: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του! Τα σημάδια που πρόδωσαν τον ένοχο!

Έκτακτη εξέλιξη!

Γιάννης Μακρής: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του! Τα σημάδια που πρόδωσαν τον ένοχο!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η οποία αναζητά τυχόν ύποπτες συναλλαγές που μπορεί να έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες από πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι ξεπλένουν χρήμα!


Μάλιστα όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής» μπορεί η παράδοση των χρημάτων για «συμβόλαια θανάτου» να γίνεται σε μετρητά, πριν από αυτό όμως δεν αποκλείεται να έχει πραγματοποιηθεί κάποια κίνησε σε πάσης φύσεως χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Διαβάστε παρακάτω...

Η εξιχνίαση τέτοιου είδους επιθέσεων είναι από τις πιο δύσκολες καθώς άλλος δίνει την εντολή για τη δολοφονία και άλλος εκτελεί το «συμβόλαιο» ενώ παράλληλα πρόκειται για «επαγγελματίες» που είναι δύσκολο να πιαστούν!

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 11 Νοεμβρίου!


Τα πρώτα στοιχεία της δολοφονίας
Η Αστυνομία, σημειώνει το «Έθνος της Κυριακής», έχει σοβαρές ενδείξεις ότι ο δολοφόνος του Μακρή φορούσε μάσκα σιλικόνης καθώς θεωρείται απόλυτα βέβαιο ότι γνώριζε πως καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον εντοπίσουν σε χρόνο που μπορεί να ήταν πιο «εκτεθειμένος», χωρίς να φοράει το καπέλο τζόκεϊ, από κάμερες ασφαλείας από δρόμους όπου μπορεί να είχε περάσει πριν φτάσει στο σπίτι του.

Δείτε ακόμη: Πένθος! Πέθανε ο Γρηγόρης Ριζόπουλος!

Το έγκλημα έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας και δείχνει ξεκάθαρα το δολοφόνο και την ακριβή ώρα εκτέλεσης.