Κατσίφας: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της μητέρας του! Τα προφητικά του λόγια πριν πεθάνει! «Μου έβαλε το σταυρό το λαιμό...»

Συγκλονίζουν τα λόγια της!

Κατσίφας: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της μητέρας του! Τα προφητικά του λόγια πριν πεθάνει! «Μου έβαλε το σταυρό το λαιμό...»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για τον αδικοχαμένο γιο της!

H Βασιλική Κατσίφας μίλησε στην εφημερίδα Espresso και περιέγραψε τα τελευταία λόγια του γιους της λίγο πριν συμβεί το τραγικό γεγονός. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πένθος στον αθλητικό κόσμο! Πέθανε γνωστός Έλληνας στα 24 του...

«Μου έλαβε το σταυρό το λαιμό. Με κοιτούσε έντονα στα μάτια και με βλέμμα που με διαπερνούσε. Μου είχε πιάσει τις παλάμες με τα δυο του χέρια, σφιχτά. Με φίλησε και μου είπε: «Μάνα μου, μανούλα μου, να κρατήσει γερά. Δεν σε φοβάμαι γιατί είσαι Ηπειρώτισσα. Θα αντέξεις εσύ», ήταν τα τελευταία λόγια του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο όπως αποκάλυψε η ίδια στην εφημερίδα.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Κατσίφας: «Αυτός είναι ο δολοφόνος του, με το ονοματεπώνυμό του»

Η μητέρα του με δάκρυα στα μάτι και καρδιά πέτρα από την θλίψη τη είναι η τραγική φιγούρα σε όλο αυτό το τραγικό γεγονός. «Για τον Κωνσταντίνο μου η σημαία ήταν Θεός του. Ο Κωνσταντής κάθε χρόνο με δικά του χρήματα σημαιοστόλιζε το χωριό μας. Έφερνε υλικά από την Θεσσαλονίκη κρυφά και έφτιαχνε σημαίες. Τόσο περήφανος ήταν γι αυτόν τον μαγεμένο τόπο μας».