Βύρωνας: Από τύχη δεν θρηνήσαμε νεκρούς! Ο απίστευτος λόγος που δεν εξερράγη η βόμβα έξω από το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου! (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Βύρωνας: Από τύχη δεν θρηνήσαμε νεκρούς! Ο απίστευτος λόγος που δεν εξερράγη η βόμβα έξω από το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου! (βίντεο)

Από καθαρή τύχη δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας του Ισίδωρου Ντογιάκου.

Ο εισαγγελέας δηλώνει πως δεν είχε δεχθεί απειλές από κανέναν στο παρελθόν! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τέλος εποχής! Πέθανε η πιο εμβληματική φιγούρα των παιδικών μας χρόνων!

"Ειδοποιηθήκαμε από την Αστυνομία ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι μου και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου! Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι που βρίσκομαι με τη γυναίκα μου και το παιδί μου" είπε ο Ισίδωρος Ντογιάκος μόλις ενημερώθηκε για την βόμβα η οποία ήταν τοποθετημένη στην μπαγκαζιέρα μας κόκκινης μηχανής.

Δείτε ακόμη: Συναγερμός στο Ίλιον: Εξαφανίστηκε 12χρονος!

Η κόκκινη μηχανή η οποία είχε τοποθετηθεί έξω από το σπίτι του αντιεισαγγελέα ανήκει στον Δήμο Βύρωνα. Στην μπαγκαζιέρα είχε μέσα μια κατσαρόλα και μέσα στην καταρόλα ήταν τοποθετημένος ο εκρηκτικός μηχανισμός.
Καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει ακόμα την ευθύνη για την τοποθέτηση της βόμβας.

Όπως πιθανολογούν οι αρχές, ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν εξερράγη επειδή ο δρόμος ήταν κατηφορικός και η μηχανή έγειρε με αποτέλεσμα να κουνηθεί από τη θέση της η βόμβα η οποία μάλλον δεν είχε και την σωστή συνδεσμολογία.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: